Meld je aan voor de webinar: Nieuwe aanbesteding voor sanitaire producten

Schoolinkoop_sanitaire producten aanbesteding_onderwijs
Meld je aan voor de webinar: Nieuwe aanbesteding voor sanitaire producten

Schoolinkoop, de expert in collectieve inkoop voor het onderwijs, kondigt met trots een nieuwe aanbesteding aan voor sanitaire producten. Deze aanbesteding biedt scholen de mogelijkheid om hoogwaardige sanitaire voorzieningen te verkrijgen tegen gereduceerde prijzen, dankzij de samenwerking met kwalitatieve leveranciers.

 

Om scholen te informeren over deze kans en de voordelen ervan, organiseert Schoolinkoop een informatieve webinar. Tijdens deze webinar zal Schoolinkoop alle details van de aanbesteding voor sanitaire producten bespreken, inclusief beschikbare producten, inkoopprocedures en voordelen voor deelnemende scholen.

 

Geïnteresseerde scholen kunnen zich eenvoudig aanmelden voor de webinar via de website van Schoolinkoop. Deelnemers krijgen tijdens de webinar ook de kans om vragen te stellen en waar mogelijk zullen zij hier direct antwoord op krijgen.

 

Mis deze kans niet om de sanitaire faciliteiten van jouw school te verbeteren en tegelijkertijd kosten te besparen. Meld je vandaag nog aan voor de webinar en ontdek hoe Schoolinkoop je kan helpen bij het realiseren van jouw inkoopdoelen.