Aansluiten doe je zo!

Deelnemen aan de collectieven

Bij Schoolinkoop begrijpen we dat scholen unieke behoeften hebben als het gaat om inkoop van producten en diensten. Daarom hebben we een gestructureerde aanpak ontwikkeld om scholen te begeleiden bij het ontdekken, kiezen en profiteren van collectieven die het beste passen bij hun specifieke eisen. Doorloop een proces dat bestaat uit verschillende fases, elk met een specifiek doel en voordelen.

Fase 1: Aanmelden

Je meldt je aan door het invullen van het aanmeldformulier, waarbij je aangeeft interesse te hebben in specifieke collectieven.

Fase 2: Contactmoment

Schoolinkoop neemt contact met je op om de collectieven te bespreken waarin je geïnteresseerd bent. Vervolgens word je doorverwezen naar de leverancier om de eisen en wensen te bespreken voor een passende offerte.

Fase 3: Offerte op maat

Je ontvangt een op maat gemaakte offerte. Op basis van deze informatie en de kwaliteit van de leverancier kan de school een weloverwogen beslissing nemen.

Fase 4: Deelnemen aan het collectief

Na akkoord met de offerte ondertekent de school een deelnameformulier om officieel deel te nemen aan het collectief. Dit markeert tevens het startpunt van de implementatiefase, waarbij de uitvoering en integratie van de gekozen diensten of producten worden gepland en gestart.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden