Printers

Efficiënt printen

Het beheren van printoplossingen kan een uitdagende taak zijn voor scholen, waar het balanceren van kosten en kwaliteit van groot belang is. Schoolinkoop biedt een eenvoudige en efficiënte manier om hoogwaardige printers in te kopen, zodat scholen zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. 

 

Daarnaast zorgt Schoolinkoop voor een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom door printers en scanners volledig in het netwerk van de school te integreren. Hierdoor ontstaan geautomatiseerde workflows, wat de efficiëntie verhoogt en de administratieve lasten vermindert. 

Ons printer assortiment

Schoolinkoop biedt een assortiment aan hoogkwalitatieve printers, geschikt voor diverse behoeften binnen het onderwijs, waaronder bureauprinters en grote multifunctionele printers. Onze experts staan klaar om scholen te adviseren bij het kiezen van het juiste type printer, passend bij hun specifieke vereisten. We verzorgen tevens de levering, installatie en configuratie van de apparatuur, zodat onderwijsinstellingen kunnen profiteren van een efficiënte en effectieve printoplossing die naadloos in hun onderwijsomgeving integreert.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

Er worden meerdere soorten printers ingekocht; van professionele multifunctionals tot kleinere modellen. Deze printers worden met opties aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Prijs

Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. In de Europese aanbesteding dwingt Schoolinkoop af dat er geen volumeafspraken gemaakt, waardoor je een eerlijke prijs betaalt.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de machines zelf zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden machines preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Defect?

Schoolinkoop zorgt voor een soepele regeling omtrent technische conversie. Dit betekent dat wanneer een printer meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden