Sanitaire producten voor jouw school

Binnenkort besparen

Doe je mee aan dit nieuwe collectief?
  • Aanbestedingsplicht
  • Leverancier wordt gezocht
  • Betaal alleen wat je verbruikt
  • Kosteloos deelnemen

Direct Besparen

Aansluiten aan het collectief!
  • Geen aanbestedingsplicht
  • Leverancier gecontracteerd
  • Betaal alleen wat je verbruikt
  • Kosteloos deelnemen

Sanitaire producten

In juli 2024 start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor sanitaire producten. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Naar verwachting is de aanbesteding medio november 2024 afgerond en kun je vanaf dat moment kosteloos aansluiten aan het collectief. 

Als onderdeel van de aanbesteding heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. 

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt jouw bestelling de volgende werkdag geleverd. Alle verpakkingsmaterialen worden meegenomen. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de dispensers en verbruiksmaterialen zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. Wij monitoren voor indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

Dashboard

Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden