Koffie

Koffie, thee en koffiemachines

Goede koffie is onmisbaar op scholen. Of het nu gaat om leraren die een energieboost nodig hebben tijdens hun drukke dagen of om een gezellig kopje koffie tijdens vergaderingen, een goede koffievoorziening draagt bij aan een prettige werkomgeving. Schoolinkoop biedt een eenvoudige en efficiënte oplossing voor scholen om hoogwaardige koffie in te kopen.

We bieden een breed scala aan koffieoplossingen, van klassieke filterkoffie tot luxe espressomachines, zodat er altijd een passende optie is voor elke school. Onze producten zijn niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam en betaalbaar.

Koffie & Thee

Bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Dat maakt niet uit, want Schoolinkoop heeft voor ieder wat wils. Met onze koffie houd jij je medewerkers altijd tevreden! Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en gebruiksgemak van de machines!

Naast koffie is thee ook steeds meer een belangrijk onderdeel van het aanbod aan warme dranken op de werkvloer. Het bevordert de gezondheid, heeft een verfrissend effect en kan als dorstlesser gedronken worden. T

Service & Onderhoud

Het collectief biedt klanten uitgebreide standaarddiensten zoals:

  • Instructies voor routineonderhoud door het eigen personeel
  • Periodiek en preventief onderhoud om een probleemloze levensduur te garanderen
  • Onmiddellijke telefonische hulp bij kleine, eenvoudige storingen
  • Bij een complexere storing zal er een monteur deze binnen 24 uur repareren
  • Elk jaar gratis vervangen van de waterfilter

Dit betekent natuurlijk dat alle arbeidskosten, voorrijkosten en vervangende onderdelen inclusief het watervervangfilter worden gedekt. Er wordt gewerkt met officieel erkende monteurs en ook voor reparaties worden originele fabrieksonderdelen gebruikt.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de koffie als de machines worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Recyclen

Schoolinkoop wil zo veel mogelijk recyclen om onze milieu-impact zo klein mogelijk te maken. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar, en we maken enkel gebruik van kartonnen bekers en roerstaafjes.

Keurmerken

Schoolinkoop maakt enkel gebruik van gecertificeerde koffie en thee met topkeurmerken volgens Milieucentraal zoals EKO, FairTrade of UTZ. Hiermee willen we goed zijn voor mens en milieu.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. Dit houdt in dat onderhoud en reparaties niet achteraf gefactureerd worden. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden machines preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden