Digitale schoolborden

Interactief en betrokken leren

De leeromgeving evolueert voortdurend, en digitale schoolborden spelen een cruciale rol in het verbeteren van het onderwijs. Deze technologie biedt interactieve mogelijkheden die zowel leerlingen als leraren helpen. Met functies zoals touchscreen technologie, interactieve lessen en multimedia-integratie kunnen leraren hun lessen verrijken en de betrokkenheid van leerlingen vergroten.

Bij Schoolinkoop verzekeren wij een naadloze implementatie van deze innovatieve technologieën. Ons collectief zorgt ervoor dat scholen kunnen profiteren van scherpe prijzen en hoogwaardige producten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Samen moderniseren we het onderwijs en creëren we een inspirerende leeromgeving voor iedereen.

Het juiste bord op de juiste plek!

In veel scholen komt het nog regelmatig voor dat er verschillende merken digitale schoolborden worden gebruikt, wat kan leiden tot verwarring onder docenten vanwege de uiteenlopende bedieningsmethoden per klaslokaal.

Om deze uitdaging aan te pakken, raadt Schoolinkoop aan om de digitale schoolborden binnen uw schoolbestuur te uniformeren. Door één merk of type te kiezen, kunnen docenten consistentie ervaren in het gebruik van de technologie, wat de leerervaring ten goede komt en de productiviteit verhoogt.

Bij Schoolinkoop staat niet alleen de keuze voor een uniform systeem centraal, maar ook de kwaliteit van de installatie. Wij besteden veel aandacht aan een gedegen en professionele afwerking bij de montage, zodat de digitale schoolborden naadloos integreren in de leeromgeving en bijdragen aan een efficiënte en moderne onderwijservaring.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We zijn op zoek naar een leverancier die merkonafhankelijk adviseert en werkt. Er worden meerdere soorten digitale schoolborden aangeboden; van 85 inch schermen tot kleinere modellen. Deze borden worden met opties zoals een hoogteverstelling of verrijdbaar onderstel aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Onderhoud

Een digitaal schoolbord is een serviceproduct. Dat wil zeggen dat het niet blijft bij het simpelweg kopen en ophangen van het schoolbord. Er is namelijk regulier onderhoud nodig om de levensduur van het apparaat te kunnen garanderen. Daarom zorgt Schoolinkoop voor een transparante onderhoudsregeling waar je optioneel gebruik van kunt maken.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de borden zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Prijs

Wij vragen een transparant prijsmodel uit. Zo weet je precies wat je betaalt voor het schoolbord, de uitbreidingsopties, randapparatuur en service en onderhoud.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden de schoolborden preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden