Afvalbakken voor de toekomst

Afval scheiden en recyclen

Wil je als school verantwoord afval scheiden en recyclen? Wil je dat leerlingen leren hoe ze afval kunnen scheiden zodat ze hun steentje bijdragen aan een beter milieu? Knik je nu instemmend, dan hebben we goed nieuws, want afval scheiden was nog nooit zo makkelijk. Schoolinkoop presenteert het collectief voor afvalbakken! 

Naast standaard afvalbakken bieden wij ook personaliseerbare afvalbaksystemen aan. Zo moedigen we kinderen van iedere leeftijdscategorie aan om de afvalbakken te gebruiken. De afvalbakken zijn terug te vinden in een flyer die Schoolinkoop en Lyreco speciaal voor scholen hebben samengesteld. Klik hier voor de flyer! 

Voordelen

Door personalisering middels stickers wordt het scheiden van afval nóg makkelijker en nóg duidelijker, ook voor leerlingen in het speciaal onderwijs! Dat is niet alles! Er zijn meer voordelen, namelijk:

  • Naast afvalinzamelingsproducten omvat het assortiment: afvalzakken, persoonlijke beschermingsmiddelen, kantoor-, horeca- en hygiëneproducten
  • Eén vast aanspreekpunt voor al deze productgroepen
  • Besparen op indirecte kosten
  • Collectief inkoopvoordeel
  • Het assortiment bevat alle bekende merken waaronder: Rubbermaid, Brabantia, Wesco, Vepa, Eko
  • Meer dan 1999 categorieën lege apparaten: van budget, gepersonaliseerd, 100% rond, binnen en buiten, premium tot thema

Waarom afval scheiden?

Schoolinkoop vindt het belangrijk dat scholen aandacht besteden aan het scheiden van afval. Maar waarom eigenlijk?

  1. Wat je leert op school, kun je ook thuis toepassen of op de (sport)vereniging
  2. Het scheiden van afval heeft een positieve invloed op het milieu
  3. Afvalscheiding en afvalpreventie resulteert in kostenbesparing

 

Ben je net zo overtuigd als ons, van de meerwaarde die jouw school kan bieden bij het scheiden van afval? 

Afvalbakken

Hoe stimuleer je leerlingen, studenten en medewerkers om op school het afval correct te scheiden? Het antwoord is: goede communicatie. En juist daar hebben we bij Schoolinkoop veel ervaring mee.

Wij helpen je dan ook graag met het opzetten van een communicatieplan waarvan de vonken gegarandeerd overslaan. Zodat jouw doelgroep ook buiten de schoolmuren enthousiast omgaat met het scheiden van afval. Want dat is toch wat je uiteindelijk wilt bereiken, nietwaar?

Kwaliteit & gemak

Schoolinkoop begeleidt de implementatie en ontzorgt je volledig met ons professionele contractmanagement.

Geheel kosteloos

Bestellen en leveren is geheel kosteloos: geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, ongeacht de bestelgrootte.

Recyclen

Schoolinkoop streeft naar minimale belasting voor het milieu. Daarom zijn de verpakkingen 100% recyclebaar.

Levering volgende werkdag

Als je vóór 17:00 uur bestelt, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag opgehaald en vervangen. Vanzelfsprekend is dat kosteloos.

83EBAC5D-592A-407F-9AED-D701B9C986DACreated with sketchtool.

Duurzaamheid

Schoolinkoop vindt duurzaamheid belangrijk voor producten én voor distributie.  Daarom hebben wij geborgd dat leveringen CO2 neutraal worden uitgevoerd.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden