Sanitaire producten

Sanitaire producten van Elis

Het assortiment sanitaire producten bestaat uit producten van Elis, een vooraanstaande marktleider in circulaire multiservice diensten op de werkvloer. Dankzij de circulaire diensten van Elis kunnen scholen hun aandacht volledig richten op hun kernactiviteiten.

Met dit collectief zijn scholen altijd verzekerd van een voorraad toiletpapier, voldoende zeep voor hygiënisch handen wassen, aangename luchtverfrissing en genoeg handdoekrollen. Daarnaast zorgt Elis ervoor dat de full service artikelen gewisseld, gewassen en schoon retour worden geleverd.

Sanitaire beleving

Hygiëne speelt een cruciale rol in de toiletruimte, maar we moeten ook aandacht besteden aan de visuele uitstraling ervan. Met de Aqualine en Phoenix dispenserlijnen van Elis is er voor elke school een product beschikbaar dat aansluit bij de specifieke wensen en behoeften. Beide productlijnen zijn gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor gebruik in onderwijsinstellingen. Scholen die streven naar duurzaamheid, kunnen overwegen om te kiezen voor de Phoenix-lijn, waarbij tot wel 96% van het plastic gerecycled is.

Daarnaast biedt Elis de volgende services om de scholen te ontzorgen en te voorzien van een ultieme sanitaire beleving:

  • Montage
  • Voorraadbeheer
  • Leveren, onderhouden en reinigen van de producten
Elis_Schoolinkoop_Sanitaire producten

MijnElis

Elis begrijpt dat onderwijsinstellingen hun handen vol hebben aan belangrijke taken. Daarom biedt Elis waardevolle ondersteuning via het MijnElis-platform. Met MijnElis kunnen onderwijsinstellingen:

  • Eenvoudig bestellingen plaatsen
  • Voorraadniveaus controleren
  • Contracten, leveringen en facturen inzien
  • Aanvragen en klachten indienen
  • Vragen stellen aan experts
  • Wijzigingen aanbrengen in het producten

 

MijnElis is 24/7 toegankelijk vanaf uw computer of tablet.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen twee werkdagen kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Elis beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dispensers en verbruiksartikelen zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Schoolinkoop transparant

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Dashboard

Elis zorgt voor het voorraadbeheer, daarmee garandeert Elis voldoende voorraad. Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden