Busvervoer

Inkopen Busvervoer​

Schoolinkoop heeft contracten gesloten met meerdere partners om scholen op de beste en meest duurzame manier te kunnen dienen. Deze partners zijn JoJo Tours, GEBO Tours en Betuwe Express. Onze partners zijn specialisten op het gebied van dagtochten, meerdaagse reizen en schoolreizen.

Ook helpen zij onze leden bij het plannen van een reis en zorgen zij voor passend vervoer voor iedere reis. Op basis van jouw schoollocaties wordt er een partner toegewezen en wordt er een case voorgelegd om jouw huidige en potentiële busvervoerder met elkaar te vergelijken.

Betuwe express_ Schoolinkoop_Busvervoer
GeboTours_Schoolinkoop_Busvervoer
JoJoTours_Schoolinkoop_Busvervoer

Onze transparante aanpak

Schoolinkoop wil het aantal ingezette bussen zo veel mogelijk beperken, voor een zo klein mogelijke milieu impact. Daarom hebben wij gevraagd naar een breed scala aan touringcars, zodat het altijd aansluit bij je situatie.

 

De prijs die je betaalt is altijd transparant. Je betaalt een uurtarief voor de chauffeur en een prijs per kilometer. Hierdoor weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We kopen busvervoer in voor zowel ééndaagse als meerdaagse reizen. Daarbij zijn we een contract aangegaan met meerdere vervoersbedrijven. Zij worden allemaal aan strenge kwaliteitseisen getoetst.

Prijs

Je betaalt een uurtarief voor de buschauffeur en een kilometertarief dat afhankelijk is van het type touringcar dat je gebruikt. Hierdoor betaal je altijd een eerlijk en transparante prijs voor het busvervoer.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van de dienstverlening. Zowel de dienstverlener zelf als de voertuigen worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Kom je er niet uit met de busvervoerder? Dan staat Schoolinkoop je bij tot het probleem opgelost is!

Transparant

We maken transparant waarvoor je betaalt. Bij buitenlandse reizen kan er sprake zijn van parkeerkosten, tolgelden of hotelovernachtingen. Wanneer dit het geval is, word je vooraf geïnformeerd.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden