Digitale schoolborden

Inkopen Digitale Schoolborden

Door de snelle technologische veranderingen zijn er tegenwoordig nog maar enkele schoolborden met krijt te vinden. Deze zijn vervangen door de digitale schoolborden. Door middel van deze touchscreens zijn de lessen niet alleen interactief maar ook hybride. Leerlingen kunnen de lessen vanaf elke locatie volgen en docenten kunnen de lessen ook vanuit thuis presenteren. Naast het monteren van alle producten voert Veenman trainingen uit voor het personeel zodat iedereen overweg kan met de nieuwe apparatuur.

Geïnteresseerd in digitale schoolborden en wil jij een vrijblijvende prijsberekening op maat ontvangen? Wij komen graag bij je langs! Tijdens een locatiebezoek worden de wensen en eisen in kaart gebracht en worden eventuele bijzonderheden met elkaar besproken. Ben jij benieuwd naar wat Veenman en Schoolinkoop voor jouw school kunnen betekenen? Laat het ons weten door te klikken op de bovenstaande button en neem contact met ons op!

Veenman_Schoolinkoop

Het juiste bord op de juiste plek!

We zien nog regelmatig dat er binnen eenzelfde school verschillende merken digitale schoolborden worden gebruikt. Het is voor docenten soms lastig schakelen wanneer de bediening per klaslokaal kan verschillen.

Schoolinkoop pleit daarom voor het uniformeren van de digitale schoolborden binnen uw schoolbestuur. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan een gedegen en nette afwerking bij montage.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

We zijn op zoek naar een leverancier die merkonafhankelijk adviseert en werkt. Er worden meerdere soorten digitale schoolborden aangeboden; van 85 inch schermen tot kleinere modellen. Deze borden worden met opties zoals een hoogteverstelling of verrijdbaar onderstel aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Prijs

Wij vragen een transparant prijsmodel uit. Zo weet je precies wat je betaalt voor het schoolbord, de uitbreidingsopties, randapparatuur en service en onderhoud.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de borden zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Onderhoud

Een digitaal schoolbord is een serviceproduct. Dat wil zeggen dat het niet blijft bij het simpelweg kopen en ophangen van het schoolbord. Er is namelijk regulier onderhoud nodig om de levensduur van het apparaat te kunnen garanderen. Daarom zorgt Schoolinkoop voor een transparante onderhoudsregeling waar je optioneel gebruik van kunt maken.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden de schoolborden preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden