ICT-Hardware

Inkopen ICT-Hardware

In 2021 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding ICT-Hardware uitgevoerd. Denk hierbij aan desktops, laptops, monitoren, tablets en randapparatuur. Deze aanbesteding is gegund aan Cloudwise. Cloudwise heeft veel ervaring in het onderwijs en helpt scholen met moderne ICT-oplossingen. Naast het aanbieden van apparatuur bieden zij ook trainingen, support en een online leerplatform aan genaamd COOL.

Wij hebben gezorgd voor een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve en gebruiksvriendelijke apparatuur kan leveren, inclusief service en onderhoud. Je kunt nu kosteloos deelnemen aan dit collectief!  Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

Cloudwise_Schoolinkoop

Goede en betaalbare hardware

Digitaal lesgeven wordt steeds belangrijker. Zeker het afgelopen jaar hebben we dat gemerkt. Maar hoe zorg je er voor dat alle leerlingen over de juiste devices beschikken en hoe houd je dit betaalbaar? In ons collectief hoef je je hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen voor een breed aanbod aan hardware en weten altijd iets te vinden dat bij je behoeften aansluit. Daarnaast zorgen we er voor dat de prijzen laag zijn en laag blijven.
B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

Er wordt een breed scala aan hardware aangeboden; van tablets tot all-in-one computers. Ook krijg je de keuze uit een groot assortiment randapparatuur. Wij zorgen ervoor dat het hardware aanbod aansluit bij jouw unieke situatie.

Prijs

Hardwareprijzen fluctueren enorm. Wij zorgen er daarom voor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden die met de markt meebeweegt. Wordt hardware in de loop der tijd goedkoper? Dan profiteert jij hier ook van.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de hardware zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Defect?

Schoolinkoop zorgt voor een goede garantieregeling. Dit betekent dat wanneer jouw apparatuur meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je (advies)vragen. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden