Koffie

Koffie, thee en koffiemachines

Sinds 2022 heeft Schoolinkoop de inkoop van koffie en thee goed geregeld met Lyreco Coffee Solutions. Zo kan Schoolinkoop het onderwijs voorzien van kwalitatieve koffie, thee en goede service en onderhoud voor de koffiemachines. Vanaf dit moment kan ook jij een vrijblijvende prijsberekening opvragen voor jouw school!

Ben jij meer van de bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Dat maakt niet uit, want Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische Co2-neutrale koffie van Kalahari houd jij je medewerkers altijd tevreden!

Koffie & Thee

Bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Dat maakt niet uit, want Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische Co2-neutrale koffie van Kalahari houd jij je medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het branden van kwalitatieve, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en gebruiksgemak van de machines!

Naast koffie is thee ook steeds meer een belangrijk onderdeel van het aanbod aan warme dranken op de werkvloer. Het bevordert de gezondheid, heeft een verfrissend effect en kan als dorstlesser gedronken worden. Tea Quiero verbindt de liefde voor thee met het gebruik van natuurlijke ingrediënten in de vorm van 6 verschillende verfrissende smaken.

Service & Onderhoud

Lyreco Coffee Solutions biedt klanten uitgebreide standaarddiensten zoals:

  • Instructies voor routineonderhoud door het eigen personeel
  • Periodiek en preventief onderhoud om een probleemloze levensduur te garanderen
  • Onmiddellijke telefonische hulp bij kleine, eenvoudige storingen
  • Bij een complexere storing zal er een monteur deze binnen 24 uur repareren
  • Elk jaar gratis vervangen van de waterfilter

Dit betekent natuurlijk dat alle arbeidskosten, voorrijkosten en vervangende onderdelen inclusief het watervervangfilter door Lyreco Coffee Solutions wordt gedekt. Er wordt gewerkt met officieel erkende monteurs en ook voor reparaties worden originele fabrieksonderdelen gebruikt.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Als je vóór 17:00 bestelt, wordt de bestelling de volgende werkdag geleverd. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen één werkdag kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de koffie als de machines worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Recyclen

Schoolinkoop wil zo veel mogelijk recyclen om onze milieu-impact zo klein mogelijk te maken. De verpakkingen zijn 100% recyclebaar, en we maken enkel gebruik van kartonnen bekers en roerstaafjes.

Keurmerken

Schoolinkoop maakt enkel gebruik van gecertificeerde koffie en thee met topkeurmerken volgens Milieucentraal zoals EKO, FairTrade of UTZ. Hiermee willen we goed zijn voor mens en milieu.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. Dit houdt in dat onderhoud en reparaties niet achteraf gefactureerd worden. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden machines preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden