Meubilair

Meubilair voor het onderwijs

In 2025 start Schoolinkoop een Europese aanbesteding voor meubilair. Wij zoeken hierbij naar een partij die tegen een goede prijs kwalitatieve hoogwaardige producten en diensten kan leveren. Op het moment dat de aanbesteding is afgerond kun je kosteloos aansluiten aan het collectief. 

Als onderdeel van de aanbesteding heb je een krachtige positie en kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder heb je inspraak op de inhoud van de aanbesteding en kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. 

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen twee werkdagen kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

Elis beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het meubilair wordt geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Schoolinkoop transparant
8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Dashboard

Je hebt online inzicht in de actuele status van een order en je ontvangt een automatische orderbevestiging na iedere bestelling.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden