Printers

Printers van Veenman

Schoolinkoop koopt printers in bij Veenman; dochterbedrijf van Xerox, de wereldwijde marktleider in printers, documentmanagement en gerelateerde oplossingen. Veenman is een partner met kennis van en ervaring in het onderwijs en heeft maar één doel voor ogen: de scholen de meest geschikte oplossing bieden. Bovendien levert Veenman een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom en geautomatiseerde workflows doormiddel van het volledig integreren van printers en scanners in jouw netwerk. 
Veenman_Schoolinkoop

Ons printer assortiment

In samenwerking met Veenman, biedt Schoolinkoop een assortiment aan van hoog kwalitatieve printers. Dit zijn zwart/wit printers, kleurenprinters en multifunctionele printers. Veenman adviseert je bij het maken van de juiste keuze type printer en levert, installeert en configureert de apparatuur. De duur van de installatiewerkzaamheden op
B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

Er worden meerdere soorten printers ingekocht; van professionele multifunctionals tot kleinere modellen. Deze printers worden met opties aangepast op jouw wensen, waardoor je altijd een passende oplossing hebt.

Prijs

Je betaalt alleen wat je daadwerkelijk gebruikt. In de Europese aanbesteding dwingt Schoolinkoop af dat er geen volumeafspraken gemaakt, waardoor je een eerlijke prijs betaalt.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de machines zelf zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden machines preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent.

Defect?

Schoolinkoop zorgt voor een soepele regeling omtrent technische conversie. Dit betekent dat wanneer een printer meermaals technische problemen heeft, deze kosteloos vervangen wordt.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden