Ongediertebestrijding

Inkopen Ongediertebestrijding

Samen met onze partner Anticimex bieden wij ongediertebestrijding aan. Zij zijn wereldwijd de nummer 1 op het gebied van slimme moderne ongediertebestrijding. Anticimex werkt namelijk met preventie, nieuwe technologieën en duurzame oplossingen en zo voldoen ze aan de eisen voor een gezonde leefomgeving.

Samen met Anitcimex wordt er gekeken naar maatregelen om te voorkomen dat je last krijgt van ongedierte op jouw school. Voorkomen is namelijk effectiever dan bestrijden. Ben jij geïnteresseerd in dit contract? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op!

Onze Transparante Aanpak

Bij de implementatie wordt er bij elke locatie een nul-meting uitgevoerd waarvan je een rapport ontvangt. Op basis van de nul-meting wordt het plan van aanpak in overleg vastgesteld. Afhankelijk van de nul-meting wordt bepaald hoeveel controles er per jaar worden uitgevoerd. 
B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Alle diensten worden professioneel ingekocht middels een aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Maatwerk

De ongediertebestrijder gebruikt een maatwerkaanpak per schoollocatie. Er wordt gestart met een inventarisatieronde, waarna de meest geschikte aanpak voor de situatie gekozen wordt. Gedurende het contract wordt constant gemonitord of dit nog steeds de beste aanpak is voor de specifieke situatie.

Inzicht

Dankzij de nul-meting heb je vanaf het begin af aan al inzicht in de kosten en tijdsbesteding voor ongediertebestrijding. Daarnaast let de leverancier tijdens de controles goed op eventuele gebreken aan het pand waardoor ongedierte binnen kan komen. Hij rapporteert hierover en repareert kleine gebreken direct.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid. We stellen strenge eisen aan het gebruik van giftige bestrijdingsmiddelen, het wagenpark en het gebruikte materieel van de leverancier.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Kom je er niet uit met de dienstverlener? Dan staat Schoolinkoop je bij tot het probleem opgelost is.

Prijs

De prijs wordt bepaald op basis van een uurtarief en tijdsbesteding per controle. Naar aanleiding van een nul-meting wordt het aantal controles per jaar vastgesteld. Zo is altijd duidelijk waarvoor je betaalt en krijg je een eerlijke en transparante prijs voor de ongediertebestrijding.

“Het gebruik van middelen tegen ratten en muizen op basis van anticoagulantia (bloedverdunners) mag in de toekomst alleen in een strikt geïntegreerd plaagdierbeheerssysteem (IPM) worden toegepast.”

– CTGB

Bron: CTGB (2018)

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden