Schoonmaak

Inkoop van schoonmaak

In april 2022 is Schoolinkoop een collectieve Europese aanbesteding voor schoonmaak gestart. Deze aanbesteding is uitgevoerd en gegund aan CSU en Unidos! Met een adaptieve werkwijze, innovatieve daadkracht en ruim 50 jaar ervaring levert CSU een hoog niveau van dienstverlening. Daarnaast voorzien zij ruim 260 onderwijsinstellingen in Nederland met in totaal meer dan 1.300 locaties. 

Unidos maakt dagelijks meer dan 150 bedrijven en instellingen schoon. Daarnaast hebben zij 20 jaar ervaring.

Ook is Unidos een specialist op het gebied van vloeronderhoud, dieptereiniging van professionele keukenes, glasbewassing en het schoon opleveren van nieuwbouwprojecten. 

Als onderdeel van het collectief kun je profiteren van optimaal volumevoordeel, zowel kwalitatief als prijstechnisch. Verder kun je de komende jaren met al je vragen terecht bij Schoolinkoop. Twijfel je nog of je mee wilt doen? Neem dan contact met ons op!

CSU_Schoonmaak_Onderwijs_Schoolinkoop
Unidos_Schoolinkoop_Schoonmaak

Afval scheiden en recyclen

De afgelopen jaren hebben we gezien dat hygiëne steeds belangrijker wordt. Het gaat dan niet alleen om het wassen van je handen maar ook om een schone leer- en werkomgeving. Zo zorgen we ervoor dat alle deurklinken, kranen en vloeren schoon zijn.  Met de collectieve inkoop van schoonmaak zorgen we ervoor dat we een omgeving creëren waar iedereen zich welkom voelt en bijdraagt aan een betere, duurzame samenleving. Dit doen we natuurlijk zo voordelig mogelijk door het collectief in te kopen.

Kwaliteit & gemak

Alle diensten zijn professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Duurzaamheid

Schoolinkoop hecht veel waarde aan de duurzaamheid van producten en dienstverlening. Zowel de dienstverlener als de schoonmaak zelf worden geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

B5534BD4-8272-4A25-B948-C8D415C16E27Created with sketchtool.

Aanbesteding

Schoolinkoop volgt de wettelijke Europese richtlijnen voor Europees aanbesteden. Een werkgroep van de scholen ondersteunt Schoolinkoop bij het opstellen van het programma van eisen. Schoolinkoop legt de uiteindelijke beslissingen voor aan een werkgroep.

8929CEDB-E8D1-42F8-8A42-D69EB3584BD8Created with sketchtool.

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon voor al je vragen. Iedere gestelde vraag wordt gevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen en indexatie

Wij zorgen ervoor dat de geselecteerde leveranciers een transparante prijs aanbieden. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen de kosten voor de glazenwassers, het vloeronderhoud en andere benodigdheden en betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt hebt.

Facturatie

Facturatie vindt ieder kwartaal plaats. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden