Sanitaire producten

Scholen ontzorgen door efficiënte sanitaire producten

Het is essentieel voor scholen om een schone en hygiënische omgeving te behouden. Goede sanitaire voorzieningen zijn niet alleen belangrijk voor de gezondheid van leerlingen en personeel, maar ook voor het voorkomen van ziektes. Schoolinkoop biedt een allesomvattende en efficiënte oplossing voor de inkoop van sanitaire producten. 
Ons uitgebreide assortiment omvat alles wat nodig is om een hygiënische en veilige omgeving te waarborgen, zoals toiletpapier, handzeep, dispensers en schoonmaakmiddelen. We zorgen ervoor dat scholen altijd zijn voorzien van kwaliteitsproducten tegen de meest gunstige tarieven.

Sanitaire beleving

Hygiëne speelt een cruciale rol in de toiletruimte, maar we moeten ook aandacht besteden aan de visuele uitstraling ervan. Met de twee dispenserlijnen is er voor elke school een product beschikbaar dat aansluit bij de specifieke wensen en behoeften. Beide productlijnen zijn gebruiksvriendelijk en uitermate geschikt voor gebruik in onderwijsinstellingen. Scholen die streven naar duurzaamheid, kunnen overwegen te kiezen voor de lijn waarbij tot wel 96% van het plastic gerecycled is.

Daarnaast bieden wij de volgende services om de scholen te ontzorgen en te voorzien van een ultieme sanitaire beleving:

  • Montage
  • Voorraadbeheer
  • Leveren, onderhouden en reinigen van de producten

Jouw onlineomgeving

Schoolinkoop begrijpt dat onderwijsinstellingen hun handen vol hebben aan belangrijke taken. Daarom wordt er waardevolle ondersteuning aangeboden via de onlineomgeving. Met dit platform kunnen onderwijsinstellingen:

  • Eenvoudig bestellingen plaatsen
  • Voorraadniveaus controleren
  • Contracten, leveringen en facturen inzien
  • Aanvragen en klachten indienen
  • Vragen stellen aan experts
  • Wijzigingen aanbrengen in het producten

Hte platform is 24/7 toegankelijk vanaf uw computer of tablet.

Kwaliteit & gemak

Alle artikelen zijn professioneel ingekocht. Na de aanbesteding begeleidt Schoolinkoop de implementatie en word je volledig ontzorgd met ons professionele contractmanagement.

Bestellen

Bestellen en levering zijn geheel kosteloos. Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht, ongeacht de bestelgrootte.

Levering

Leveringen vinden plaats op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. Bij problemen of leveringsfouten worden de artikelen binnen twee werkdagen kosteloos opgehaald en vervangen.

Duurzaamheid

De leverancier beschikt over een MVO-keurmerk als erkenning voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dispensers en verbruiksartikelen zijn geselecteerd op hun beperkte milieu-impact.

Schoolinkoop transparant

Service

Je krijgt een vaste contactpersoon. Tijdens servicemomenten worden dispensers preventief gecontroleerd. Iedere gestelde vraag wordt opgevolgd tot je tevreden bent. Je kunt bij problemen ook altijd contact opnemen met Schoolinkoop.

Facturatie

Facturatie vindt plaats op basis van maandfacturen met een betaaltermijn van 30 dagen. Je kunt kiezen tussen een factuur per school of een verzamelfactuur voor het bestuur met daarin een onderverdeling naar iedere school of andere entiteit.

9012FBD1-17C5-48D1-AE15-4D51671B8621Created with sketchtool.

Prijzen & indexatie

Gedurende de overeenkomst is er een all-in-prijs, er worden geen aanvullende kosten berekend. De dispensers worden op bruikleen geleverd. Wij monitoren de indexatie van de prijzen, zodat dit conform de gemaakte afspraken verloopt.

Dashboard

Altijd voldoende voorraad dankzij ons voorraadbeheer. Je hebt online inzicht in de actuele status van je order en ontvangt automatisch een orderbevestiging na elke bestelling.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn vereiste velden