De catalogus van 2023, daar is ‘ie dan!

De catalogus van 2023, daar is ‘ie dan!

Ben jij al bekend met Lyreco? Lyreco biedt namelijk kantoorartikelen, afvalbakken, koffiemachines en veel meer producten aan. Zoveel dat de catalogus van 2023 bestaat uit 644 pagina’s!

De catalogus van 2023!

Ben jij benieuwd welke producten jij allemaal in de nieuwe catalogus kan vinden? Klik hier, start de download en begin met bladeren!

De populairste producten binnen het kantoorartikelen collectief zijn te vinden op de volgende pagina’s:

  • Kantoormachines – p. 161 – Papierversnipperaars, meerdere rekenmachines, projectieschermen en toebehoren, etc.
  • Papier – p. 221 – Wit en gekleurd papier, gerecycled papier, etc.
  • Schrijfblokken & schriften – p. 243 – Memoblokken, notitieboeken, adresboeken, schriften, etc.
  • Schrijfwaren & correctie – p. 279 – Pennen, (whiteboard)stiften, markers, correctiemateriaal, potloden, etc.
  • Kantoorbenodigdheden – p. 333 – Gepersonaliseerde stempels, nietmachines, plakband, snijmachines, lijm, etc.
  • Opbergsystemen & archivering – p. 489 – Verschillende soorten mappen, ordners, etiketten, opbergdozen, etc.
  • Educatief & creatief – p. 567 – Lesmateriaal, knutselspullen, muziekinstrumenten, spelletjes, etc.

Naast deze productcategorieën levert Lyreco nog meer producten zoals cartridges, kantoorinrichting, computertoebehoren en nog veel meer. Neem een kijkje door hier te klikken en kom meer te weten over het assortiment.

Snel en eenvoudig een papieren exemplaar in jouw handen!

Wil jij graag een papieren exemplaar ontvangen en heb jij al toegang tot de webshop van Lyreco? Start dan eenvoudig door bovenaan je winkelwagentje bij “Product toevoegen via referentie” deze bestelreferentie in te voeren: 16.472.075. De catalogus komt dan jouw kant op met de producten van jouw eerstvolgende bestelling!

Heb jij nog geen webshopaccount van Lyreco en wil jij ook een papieren exemplaar ontvangen? Neem dan contact op met Schoolinkoop en ontvang een proefaccount! Met dit proefaccount kan jij niet alleen een papieren catalogus ontvangen, maar kan jij ook de prijzen inzien die zijn ontstaan uit het collectief voor kantoorartikelen. Vergelijk eenvoudig de huidige kosten met de prijzen van Lyreco!

Het kantoorartikelen collectief

Schoolinkoop heeft in 2022 haar derde collectieve Europese aanbesteding voor kantoorartikelen uitgevoerd en deze is gewonnen door Lyreco. Dus zie jij leuke producten in de catalogus en ben jij benieuwd naar de kwaliteits- en prijsafspraken van het collectief? Stuur dan een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08.