Dienstverlening tijdens de coronacrisis

Dienstverlening tijdens de coronacrisis

De scholen zijn gesloten en personeel werkt thuis. Een bijzondere situatie die een hoop teweegbrengt bij onderwijsinstellingen in Nederland. Schoolinkoop en Lyreco hopen u in deze tijd toch te kunnen ondersteunen, zodat u zich volledig kunt richten op goed onderwijs.


Creatieve artikelen
Veel scholen delen creatieve artikelen uit aan leerlingen. Op een vaste dag in de week kunnen leerlingen of ouders, omstebeurt, bij de school een tas met mappen, gekleurd papier, krijt etc. ophalen. Lyreco heeft een uitgebreid assortiment op dit gebied en is vaak voordeliger dan de totaalleveranciers.

Thuiswerken
Een groot deel van de werknemers in Nederland werkt momenteel thuis. Om u toch op het gebied van kantoorartikelen te faciliteren, biedt Lyreco tijdelijk leveringen aan huis aan. Denk hierbij aan producten die het thuiswerken bevorderen, zoals ergonomische randapparatuur voor de computer. Omdat Lyreco gebruik maakt van eigen vervoer, is het niet mogelijk om thuisleveringen vanaf ieder bedrag gratis aan te bieden. Voor thuisleveringen geldt een minimale bestelwaarde van €50,-. Bij lagere bedragen brengt Lyreco verzendkosten in rekening.

Om de veiligheid van haar klanten en personeel te garanderen, leeft Lyreco de richtlijnen van het RIVM na. Bezorgers dragen altijd handschonen en een mondkapje. Daarnaast bezorgen zij contactloos. Dat wil zeggen dat uw bezorging voor de deur geplaatst wordt, de bezorger bij u aanbelt en vervolgens afstand neemt.

Veiligheidsartikelen
Als u momenteel een winkel binnenloopt merkt u dat winkeliers maatregelen hebben genomen om de richtlijnen van het RIVM na te leven. Er wordt voor gezorgd dat bij kassa’s anderhalve meter afstand wordt gehouden en er zijn doorzichtige schermen tussen caissières en klanten geplaatst om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Ook Lyreco biedt een aantal veiligheidsartikelen aan die mogelijk van goed van pas kunnen komen wanneer scholen weer opengesteld worden.

Bestellen
Alle artikelen zijn de bestellen in de webshop van Lyreco, of via uw vaste contactpersoon Bob Barmentlo. Bob is bereikbaar via Tel: 06 26 53 85 25 of E-mail: bob.barmentlo@lyreco.com