Sanitaire producten: Webinar collectieve Europese aanbesteding

sanitaire producten_schoolinkoop
Sanitaire producten: Webinar collectieve Europese aanbesteding

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de webinar voor de nieuwe aanbesteding voor sanitaire producten. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je aan te melden:

Datum: vrijdag 7 juni 2024
Tijd: 14:00 uur
Duur: 1 uur

Belangrijke opmerking: De webinar zal plaatsvinden via Microsoft Teams.

Agenda

1. Introductie van de aanbesteding: Ontdek alles over onze aanbesteding voor sanitaire producten en hoe jouw school hiervan kan profiteren.

2. Belangrijke informatie over de producten: Leer meer over de verschillende sanitaire producten die worden aangeboden, inclusief functies, specificaties en prijzen.

3. Aanbestedingsproces en deadlines: Ontvang een gedetailleerde uitleg over het aanbestedingsproces, belangrijke deadlines en hoe je kunt deelnemen.

4. Vraag-en-antwoordsessie: Stel al je vragen over de aanbesteding, de producten en het proces tijdens onze interactieve sessie.

 

Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de Teams-link voor de webinar toe:

Heb je vooraf al vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.

We kijken ernaar uit om je te zien tijdens de webinar en je alles te vertellen wat je moet weten over de aanbesteding voor sanitaire producten!

Tot dan!

Het Schoolinkoop-team