Nieuwe sanitaire producten van Elis!

Schoolinkoop_sanitaire producten aanbesteding_onderwijs
Nieuwe sanitaire producten van Elis!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de aanbesteding voor sanitaire producten succesvol is afgerond. Elis, een gerenommeerde leverancier van professionele hygiëneoplossingen, heeft de aanbesteding gewonnen en zal de sanitaire producten leveren aan scholen die deelnemen aan het Schoolinkoop collectief.

Dit is een belangrijke stap voorwaarts in het streven naar een schone en hygiënische omgeving binnen scholen.

Inventarisatie bij de meeste scholen

Een van de eerste stappen na de toewijzing van Elis als leverancier was het uitvoeren van een inventarisatie bij de deelnemende scholen. Deze inventarisatie had tot doel om de exacte behoeften van elke school in kaart te brengen, zodat Elis de juiste producten en hoeveelheden kon plannen voor levering.

Montage wordt ingepland

Met de inventarisatiegegevens bij de hand kan Elis nu beginnen met het plannen van de montage van sanitaire dispensers en andere benodigde apparatuur op de scholen. Vervolgens kunnen scholen snel profiteren van de hoogwaardige hygiëneproducten van Elis.

Elis Aqualine en Phoenix dispenserlijnen

Elis biedt een uitgebreid assortiment sanitaire producten, waaronder dispensers uit hun Aqualine en Phoenix dispenserlijnen. Deze dispensers zijn ontworpen om efficiëntie en hygiëne te bevorderen in sanitaire ruimtes van scholen.

Meer informatie over de aangeboden producten en dispenserlijnen is te vinden in deze PDF.

 

Elis_Schoolinkoop_Sanitaire producten

Aansluiten bij dit collectief

Goed nieuws voor scholen die nog niet zijn aangesloten bij dit collectief: het is nooit te laat om mee te doen! Als uw school geïnteresseerd is in het profiteren van de voordelen van Elis als leverancier voor sanitaire producten, neem dan contact op met Schoolinkoop. Wij helpen scholen graag met het aansluiten bij dit collectief en het verkrijgen van een prijsberekening op maat.

Het Schoolinkoop collectief blijft zich inzetten voor het bieden van hoogwaardige oplossingen voor scholen, en met Elis als leverancier voor sanitaire producten zijn we ervan overtuigd dat we een schone en hygiënische omgeving kunnen creëren voor zowel leerlingen als personeel. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een frisse start van het nieuwe contract.