De top 5 schoolreisjes van 2023

schoolreisjes_schoolinkoop
De top 5 schoolreisjes van 2023

Schoolreisjes zijn een hoogtepunt voor veel leerlingen en kunnen een waardevolle ervaring bieden. Maar het organiseren van schoolreisjes kan tijdrovend en duur zijn, vooral als het gaat om het vervoer. Gelukkig biedt Schoolinkoop een oplossing met het collectief voor busvervoer. Hiermee kunnen scholen deelnemen aan gezamenlijke inkoop van busvervoer, waardoor ze kunnen profiteren van voordelige tarieven. Hieronder vind je de top 5 schoolreisjes binnen en buiten Nederland die je kunt organiseren met behulp van dit collectief.

De Efteling (Kaatsheuvel, Nederland)

De Efteling is een pretpark dat populair is bij jong en oud en het heeft een groot aanbod aan attracties en shows. Niet alleen biedt het park vele attracties, ook is er de mogelijkheid om educatieve programma’s te volgen. Daarnaast zijn er speciale tarieven beschikbaar voor scholen die het park willen bezoeken. Door van tevoren te boeken, kunnen scholen voordelige tarieven krijgen en zo hun leerlingen een onvergetelijke dag bezorgen.

Het Rijksmuseum (Amsterdam, Nederland)

Het Rijksmuseum is een van de meest bezochte musea in Nederland en biedt een schat aan kunst en geschiedenis, waaronder enkele van de meest beroemde werken van Nederlandse meesters, zoals de Nachtwacht van Rembrandt. Het museum biedt ook educatieve programma’s en rondleidingen speciaal ontworpen voor schoolgroepen om hen te helpen het meeste uit hun bezoek te halen.

Phantasialand (Brühl, Duitsland)

Phantasialand is een Duits pretpark dat een perfecte bestemming is voor een schoolreisje vol spanning en avontuur. Het park biedt vele attracties en shows, zoals spectaculaire achtbanen, wildwaterbanen en prachtige themagebieden. Daarnaast heeft het park ook educatieve programma’s die speciaal zijn ontwikkeld voor scholen en leerlingen. Phantasialand ligt in Brühl, net over de grens in Duitsland, en is gemakkelijk te bereiken met de bus. Door gebruik te maken van het collectief voor busvervoer van Schoolinkoop, kunnen scholen voordelig vervoer regelen en hun leerlingen een onvergetelijke dag bezorgen.

Parijs (Frankrijk)

Een schoolreisje naar Parijs kan een onvergetelijke ervaring zijn voor leerlingen. De stad biedt vele bezienswaardigheden, zoals de Eiffeltoren, de Notre Dame en het Louvre Museum. Daarnaast is Disneyland Parijs is een klassieker als het gaat om schoolreisjes. Het pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt educatieve programma’s aan voor scholen. Het is gelegen op slechts 32 km van Parijs en biedt de perfecte combinatie van amusement en educatie.

Londen (Verenigd Koninkrijk)

Londen is een populaire bestemming voor schoolreisjes vanwege de vele educatieve en culturele bezienswaardigheden. Scholen kunnen kiezen uit verschillende programma’s, zoals een bezoek aan het British Museum, de Tower of London, Shakespeare’s Globe Theatre en nog veel meer.

De bovenstaande bestemmingen zijn perfect voor een onvergetelijke dag of meerdaags avontuur met leerlingen. Door deel te nemen aan het collectief voor busvervoer van Schoolinkoop kunnen scholen voordelig busvervoer regelen naar deze bestemmingen. Voor meer informatie over hoe de vervoerders (JoJo Tours, Betuwe Express en Gebo Tours) en Schoolinkoop jou kunnen helpen bij het organiseren van jouw schoolreisje, kunt u contact opnemen met Schoolinkoop door te bellen naar +31 73 888 53 08 of door hieronder uw gegevens achter te laten!