Verbeter de koffie-ervaring voor het onderwijspersoneel

Koffie en thee_Schoolinkoop
Verbeter de koffie-ervaring voor het onderwijspersoneel

Als Schoolinkoop, samen met Lyreco, begrijpen we het belang van hoogwaardige koffie voor het welzijn van het onderwijspersoneel. Daarom bieden we een uitgebreide koffieservice die verder gaat dan alleen het leveren van koffie. Als het contract voor jouw huidige koffievoorziening bijna afloopt of als je op zoek bent naar een nieuwe koffieleverancier, kunnen scholen bij Schoolinkoop en Lyreco een prijsberekening opvragen. De deskundige koffiespecialisten van Lyreco staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte koffieoplossing voor jouw school of onderwijsinstelling.

 

Gedeelde kennis en expertise

Wat maakt de samenwerking tussen Schoolinkoop en Lyreco zo uniek? Ten eerste delen onze koffiespecialisten graag hun uitgebreide kennis en expertise met de scholen, zodat zij de juiste keuze kunnen maken op basis van de specifieke behoeften en voorkeuren. Of het nu gaat om verse bonen, gemalen koffie of capsules, wij hebben een breed assortiment aan kwaliteitskoffie om uit te kiezen.

Daarnaast bieden wij All-in servicecontracten, wat betekent dat je geen tussentijdse financiële verrassingen hoeft te verwachten. Onze contracten omvatten alles, van voorrijkosten en arbeidsloon tot kosten voor het vervangen van machineonderdelen en waterfilters. Zo kunnen scholen met een gerust hart genieten van de koffie zonder zich zorgen te hoeven maken over verborgen kosten.

 

Verbeter de koffie-ervaring

Klaar om de koffie-ervaring voor jouw onderwijspersoneel te verbeteren? Neem vandaag nog contact op met Schoolinkoop en Lyreco en ontdek hoe wij jouw school kunnen helpen. Klik op onderstaande knop om een prijsberekening aan te vragen en te profiteren van onze uitstekende koffieservice.