De aanbesteding voor afvalverwerking komt jouw kant op!

afvalverwerking_duurzaam_schoolinkoop
De aanbesteding voor afvalverwerking komt jouw kant op!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij met meerdere scholen en besturen een krachtige inkooppositie verkrijgen? Dat kan! Doe mee aan de aanbesteding voor afvalverwerking en zorg ervoor dat;

  • jouw school ontzorgt wordt op administratief gebied;
  • jouw school profiteert van gunstige voorwaarden en volumevoordeel;
  • jouw school kennis kan delen met andere scholen.

Schoolinkoop heeft in 2019 de aanbesteding voor afvalverwerking uitgevoerd. Veel scholen hebben sindsdien aangekaart geïnteresseerd te zijn in dit collectief. Speciaal voor deze scholen zal Schoolinkoop in april 2022 opnieuw een aanbesteding uitvoeren. Jouw school kan dus dus ook profiteren van dit collectief!

Als je tijdig aangeeft deelnemer te willen worden, krijg je de kans om zitting te nemen in onze werkgroep!

Wat doet de werkgroep precies?

De werkgroep neemt beslissingen over de inhoud van de aanbesteding. Daarnaast ontvangt de werkgroep de eerste concepten van de aanbestedingsdocumenten. De leden krijgen de kans om opmerkingen te geven op deze documenten. Deze worden dan verwerkt en opnieuw met de scholen gedeeld. In een aantal feedbackrondes komen we samen tot een aanbesteding waar iedereen achter staat.

Niet in de werkgroep

Wil jij niet deelnemen aan de werkgroep? Wees gerust! Schoolinkoop zorgt er altijd voor dat jouw situatie in kaart wordt gebracht voordat de aanbestedingsdocumenten worden gepubliceerd. Schoolinkoop doet dit door middel van een gesprek en een inventarisatieformulier.

Meerdere scholen hebben zich al aangemeld voor de aanbesteding en vele scholen doen mee aan de werkgroep. Wil jij ook meedoen aan de aanbesteding en inspraak hebben op de aanbestedingsstukken? Wacht dan niet langer en meld je voor 15 april aan voor deze aanbesteding door Schoolinkoop te contacteren!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]