Schoonmaak ook in jouw schoolgebouw!

Schoonmaak_ Schoolinkoop
Schoonmaak ook in jouw schoolgebouw!

Loopt het contract bij jouw huidige schoonmaakdienstverlener bijna af of zit jij er nog voor een aantal jaren aan vast? Schoolinkoop helpt je graag! Dit jaar gaat Schoolinkoop de aanbesteding van schoonmaak uitvoeren en scholen kunnen zich daar nu nog voor aanmelden. Nog niet contractvrij? Geen probleem, wij houden daar rekening mee in onze aanbesteding! Jouw school profiteert dan op een later moment van de prijzen en afspraken die we met de aanbesteding realiseren. Doe mee aan de aanbesteding en combineer jouw kennis en ervaring met die van andere scholen!

Schone ruimtes

Wanneer is een ruimte nou echt schoon en wat spreek jij af met de leverancier? Moeten de medewerkers specifiek een aantal uren werken met een takenkaart en is dan de ruimte ‘schoon’ of stel je bepaalde doelstellingen op? Het kan namelijk zo zijn dat klaslokalen al zeer netjes zijn en dat een schoonmaker hier niet veel tijd voor nodig heeft. Deze tijd kan dan elders of op een later moment ingezet worden.

Schoonmaakdoelstellingen kunnen zijn:

  • Alle pullenbakken zijn geleegd;
  • Er ligt geen stof op de tafels, vensterbanken, kasten, etc;
  • De vloer is vlekkeloos en plakt niet.
De aanbesteding

Schoolinkoop heeft in het verleden meerdere scholen ontzorgd bij het aanbesteden van schoonmaak. Dat betekent dat jij te werk zult gaan met een ervaren inkooppartner gespecialiseerd in collectieve facilitaire inkoop. Schoolinkoop voert de aanbesteding uit, zal als contactpersoon klaar staan tijdens de implementatie, houdt leveranciersgesprekken en zorgt ervoor dat de leverancier zich houdt aan de gemaakte (prijs)afspraken.

Ben jij benieuwd naar wat Schoolinkoop voor jouw school kan betekenen op het gebied van schoonmaak? Neem dan contact met ons op door te klikken op de onderstaande button! Tot 15 april kun jij je nog aanmelden voor dit collectief!