Welke schoolreisjes staan er bij jou op de planning?

Schoolreisjes
Welke schoolreisjes staan er bij jou op de planning?

Het lijkt erop dat er in Nederland steeds meer wordt toegestaan en dat we langzamerhand teruggaan naar hoe het voorheen was.  Dit is voor het onderwijs natuurlijk super goed nieuws. Schoolreisjes, excursies en andere evenementen kunnen weer worden ingepland! Weet jij al waar jouw school naartoe gaat in 2022?

Schoolreisjes in 2022

Om het onderwijs te helpen heeft Schoolinkoop in 2021 de aanbesteding van busvervoer uitgevoerd. De aanbesteding is aan drie busvervoerders gegund, namelijk Betuwe Express, JoJo Tours en Gebo Tours. De vervoerders zijn 2022 voorbereid ingegaan en hebben een lijst opgesteld met meerdere uitjes die jij met jouw school kan waarmaken. De vervoerders zijn niet alleen gespecialiseerd in het uitvoeren van busreizen, maar zij kunnen naast de reizen ook de entreetickets verzorgen! Ben jij hierin geïnteresseerd? Bekijk dan hier de mogelijke schoolreisjes van Betuwe Express, JoJo Tours en Gebo Tours.

Waarom drie busvervoerders?

Schoolinkoop heeft met een bewuste reden gekozen voor meerdere vervoerders in dit collectief. Het is namelijk de bedoeling dat de scholen ook de duurzaamheidsdoelstellingen behalen die zij hebben vastgesteld voor de komende jaren. Iets wat bij kan dragen aan deze doelstellingen is het zo min mogelijk laten rijden van lege kilometers. Bij het opstellen van een prijsberekening kijkt Schoolinkoop daarom altijd naar de dichtstbijzijnde busvervoerder en de tarieven die zij hanteren.

Vrijblijvende prijsberekening

Weet jij al waar jij naartoe gaat dit jaar? Vraag dan zeer gemakkelijk een vrijblijvende prijsberekening aan! Graag ontvangen wij de start en eind locatie, vertrek- en ophaaltijd, de datum waarop de reis uitgevoerd moet worden en hoeveel personen er mee gaan. Nog geen nieuwe reis ingepland? Stuur ons dan de informatie van een al eerder gemaakte reis en zo kan je eenvoudig de kosten vergelijken!

Ben jij benieuwd wat Schoolinkoop en de vervoerders voor jouw school kunnen betekenen of wil jij meer informatie ontvangen over dit onderwerpen? Neem dan contact op door te klikken op de onderstaande button of bel naar +31 73 888 53 08.