Valt het koffiecollectief ook bij jou in de smaak?

Koffie_Onderwijs
Valt het koffiecollectief ook bij jou in de smaak?

Sinds 2022 heeft Schoolinkoop de inkoop van koffie en thee goed geregeld met Lyreco Coffee Solutions. Zo kan Schoolinkoop het onderwijs voorzien van kwalitatieve koffie, thee en goede service en onderhoud voor de koffiemachines. Vanaf dit moment kan ook jij een vrijblijvende prijsberekening opvragen voor jouw school!

Eén van de slogans van Lyreco Coffee Solutions is ‘Goede koffie en thee, daar begint de werkdag mee’. Kwalitatieve koffie en thee zijn in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden op de werkvloer. Zie hieronder waarom:

  • Het creëert tevredenheid en sociale interacties;
  • Het straalt professionaliteit uit;
  • Verhoogt de productiviteit en draagt bij aan de gezondheid van de werknemers.
Voor ieder wat wils!

Ben jij meer van de bonen-, gemalen- of juist de instantkoffie? Dat maakt niet uit, want Lyreco Coffee Solutions heeft voor ieder wat wils. Met de koffie van Catanambú of de biologische CO2-neutrale koffie van Kalahari houd jij je medewerkers altijd tevreden! Dit familiebedrijf heeft al meer dan 120 jaar ervaring in het branden van kwalitatieve, aromatische en intense koffie. Denk bij koffie niet alleen aan de verschillende koffiesoorten, maar ook aan de variatiemogelijkheden, snelheid, capaciteit en het gebruiksgemak van de machines!

Ben jij al lid van het collectief voor kantoorartikelen?

Doe jij al mee aan het collectief voor kantoorartikelen? Zo ja, dan heeft Schoolinkoop goed nieuws! Op het moment dat je óók koffie en thee inkoopt bij Lyreco komen deze producten automatisch in jouw kernassortiment op de webshop. Verlaag daarmee de administratieve lasten en kosten door al je kantoor- en koffiebenodigdheden te bestellen op één plek en ontvang één verzamelfactuur.

Ben jij geïnteresseerd in een prijsberekening op maat? Laat het Schoolinkoop weten door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en samen plannen wij een locatiebezoek in. Een koffiespecialist van Lyreco Coffee Solutions en een medewerker van Schoolinkoop zullen jouw school bezoeken om de wensen, eisen en mogelijkheden in kaart te brengen.