Afvalbakken, niet vies maar leuk!

afvalverwerking_Schoolinkoop_onderwijs
Afvalbakken, niet vies maar leuk!

Leuk, kleurrijk en leerzaam. Dan denkt men vooral niet aan afvalbakken. Echter is het belangrijk om dit beeld te veranderen. Net als hoe rekenen, aardrijkskunde en verschillende talen op een leuke en leerzame manier worden overgebracht bij leerlingen is het ook belangrijk om afval scheiden op dezelfde manier te presenteren. Het weggooien van afval moet niet gezien worden als naar en vies, maar juist als iets leuks! Dit geldt voor zowel in het primair- en voortgezet onderwijs en op universiteiten!

Afvalbakken in verschillende vormen en kleuren!

Het is je vast wel bekend, de jongere generatie vindt het moeilijk om spullen op te ruimen en weg te gooien. Toch is het niet de bedoeling dat andere dit voor ze doen, zoals de schoonmakers en conciërges. Jongeren moeten daarom getriggerd worden om de afvalbakken in en rondom het gebouw te gebruiken! Maar de grote vraag is ‘Hoe krijg je leerlingen en studenten zover om het afval (in de juiste bak) weg te gooien?’.

Denk aan afvalbakken in verschillende kleuren om zo de verschillende afvalstoffen te benadrukken. Daarnaast zijn er bakken in verschillende vormen om meerdere doelgroepen te bereiken. Denk hierbij aan een afvalbak in de vorm van een fles of juist een blij gezicht.Naast leerlingen kunnen ook de medewerkers geïnspireerd worden om hun steentje bij te dragen aan een schone werkomgeving. Er zijn namelijk ook personaliseerbare afvalbakken beschikbaar die geplaatst kunnen worden in de kantoorruimtes en in de personeelskamers. Op deze manier krijg je iedereen aan boord! Benieuwd naar hoe dit er allemaal uitziet? Klik hier en lees de flyer die verdere toelichting geeft over de producten in het assortiment!

Afvalbaken van Lyreco!

Lyreco kennen de meeste van de kantoorartikelen en sanitaire producten, maar wist jij dat zij ook afvalbakken aanbieden. Denk dan niet alleen grote grijze bakken, maar denk aan afvalbakken in allerlei soorten en maten. Lyreco biedt in samenwerking met Schoolinkoop afvalbakken aan voor in het onderwijs.

Ben jij benieuwd wat Schoolinkoop en Lyreco voor jouw school kunnen betekenen op het gebied van afvalbakken in het onderwijs? Treuzel niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar +31 73 888 53 08 of door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl.