Bespaar op printkosten met Veenman: Start nu jouw prijsberekening!

Schoolinkoop-printkosten
Bespaar op printkosten met Veenman: Start nu jouw prijsberekening!

In een tijd waarin velen van ons het printen hebben geminimaliseerd, blijft het op scholen een dagelijkse praktijk. Kleurplaten, opdrachten, toetsen – allemaal vereisen ze nog steeds de goede oude printer. Ondanks de digitale verschuiving in recente jaren en het tijdelijk digitale karakter van het onderwijs, blijven printkosten een voortdurende zorg. De uitdaging is nu om het printgebruik voort te zetten op een kosteneffectievere manier.

Iedereen draagt thuis zijn steentje bij aan efficiëntie door bewuster om te gaan met uitgaven en te streven naar kostenbesparingen. Op scholen worden vergelijkbare doelen nagestreefd. Steeds meer scholen zetten zich in voor kostenefficiënte printoplossingen door technologische oplossingen in en buiten het klaslokaal.

Bespaar met Veenman: Ontdek Jouw Besparingspotentieel!

Wist je dat Veenman in 2021 de collectieve Europese aanbesteding voor printers heeft gewonnen? Scholen die hebben deelgenomen aan deze aanbesteding, realiseerden gemiddeld een besparing van 20%*! Deze besparingen zijn nu beschikbaar voor alle scholen. Ben je benieuwd of ook jouw bestuur of school de printkosten met dit percentage kan verlagen? Vul het onderstaande formulier in, en wij starten direct met een op maat gemaakte prijsberekening!

*Opmerking: Gemiddelde besparing van deelnemende scholen. Jouw daadwerkelijke besparing kan variëren.

Meer Informatie: Maak Kennis met Veenman en Schoolinkoop!

Wil je meer weten over de uitstekende service en producten van Veenman? Neem dan contact op met Schoolinkoop door een e-mail te sturen naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar 073 888 5308. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met je in om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het optimaliseren van je printoplossingen!