Bespaar tijd en geld op sanitaire producten

bespaar_Sanitaire producten_Onderwijs_Schoolinkoop
Bespaar tijd en geld op sanitaire producten

Het belang van hygiëne op scholen kan niet worden overschat. Sanitaire voorzieningen zijn een essentieel onderdeel van de hygiëne en gezondheid van studenten en medewerkers. Scholen hebben daarom de verantwoordelijkheid om te zorgen voor voldoende en kwalitatieve sanitaire producten, zoals toiletpapier, zeep, handdoeken en handdesinfectiemiddelen.

Echter, het inkopen van deze sanitaire producten kan een uitdaging zijn voor scholen, met name vanwege de kosten en de tijd die het kost om de juiste leverancier en producten te vinden. Daarom kan het collectief voor sanitaire producten van Schoolinkoop een oplossing bieden.

Schoolinkoop is een organisatie die zich richt op het helpen van scholen bij het inkopen van producten en diensten. In 2017 is de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten uitgevoerd. Deze is gewonnen door CWS en samen wordt er een breed scala aan hoogwaardige sanitaire producten aangeboden.

De voordelen van deelname 

Door deel te nemen aan het collectief voor sanitaire producten van Schoolinkoop, kunnen scholen profiteren van verschillende voordelen. Ten eerste kunnen scholen geld besparen op sanitaire producten. Tijdens de aanbesteding heeft Schoolinkoop namens de deelnemende scholen een aantal prijs- en kwaliteitsvoorwaarden voorgelegd aan leveranciers, waardoor scholen profiteren van schaalvoordelen en kortingen.

Ten tweede besparen scholen tijd door deel te nemen aan het collectief. Het vinden van de juiste leveranciers en producten kan tijdrovend en ingewikkeld zijn.

Ten derde biedt het collectief van Schoolinkoop scholen kwalitatief hoogwaardige producten. Het collectief werkt samen met één leverancier die voldoet aan strenge kwaliteitseisen en milieunormen. Dit betekent dat CWS voldoet aan deze eisen en normen.

Scholen die deelnemen aan het collectief voor sanitaire producten van Schoolinkoop kunnen er dus op vertrouwen dat ze hoogwaardige, betaalbare en duurzame sanitaire producten aanschaffen. Door deel te nemen aan het collectief kunnen scholen zich richten op hun kerntaken, zoals het bieden van uitmuntend onderwijs aan hun studenten.

Bespaar tijd en geld op jouw school! 

Misschien zijn de sanitaire producten van CWS en Schoolinkoop wel iets voor jouw school! Ben jij benieuwd naar wat het collectief voor jou kan betekenen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en Schoolinkoop neemt contact met je op.