Duurzame afvaloplossingen voor scholen via Schoolinkoop

afvalverwerking_duurzaam_schoolinkoop
Duurzame afvaloplossingen voor scholen via Schoolinkoop

[vc_row columns=”1″][vc_column][vc_column_text]

Als school is het belangrijk om duurzaamheid hoog op de agenda te hebben staan. Daarom biedt Renewi, als leverancier van afvalverwerking, duurzame afvaloplossingen aan voor scholen die aangesloten zijn bij het Schoolinkoop contract. Door te kiezen voor het collectief voor afvalverwerking kunnen scholen niet alleen bijdragen aan een beter milieu, maar ook kosten besparen en voldoen aan wet- en regelgeving op het gebied van afvalverwerking.

Duurzame afvaloplossingen van Renewi

Renewi biedt duurzame afvaloplossingen aan voor scholen die bijdragen aan een circulaire economie. Dit houdt in dat afvalstoffen worden omgezet in nieuwe grondstoffen en producten, waardoor er minder afval wordt verbrand en gestort. Zo kunnen bijvoorbeeld papier en karton worden gerecycled tot nieuw papier en plastic kan worden omgezet in nieuwe producten. Door te kiezen voor Renewi kunnen scholen dus bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Kostenbesparing voor scholen

Renewi biedt een online portal aan waarmee scholen hun afvalstromen en kosten kunnen inzien en beheren. De informatie op de portal kan gebruikt worden om het afvalverwerkingsproces te optimaliseren. Deze optimalisatie kan leiden tot een eventuele kostenbesparing.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Door te kiezen voor het collectief voor afvalverwerking van Schoolinkoop kunnen scholen er zeker van zijn dat de afvalstoffen op een verantwoorde en duurzame manier worden verwerkt. Ook voldoen deze scholen aan de geldende wet- en regelgeving.

Profiteer van het Schoolinkoop contract

Daarnaast kunnen scholen profiteren van de duurzame afvaloplossingen van Renewi via het Schoolinkoop contract. Dit contract biedt scholen de mogelijkheid om duurzame producten en diensten in te kopen tegen scherpe tarieven. Door te kiezen voor het collectief voor afvalverwerking van Schoolinkoop, kunnen scholen besparen op de afvalverwerkingskosten en bijdragen aan een duurzame toekomst.

Deelnemen aan het Schoolinkoop contract doe je zo! 

Een prijsberekening komt jouw kant op zodra jij Schoolinkoop voorziet van een aantal gegevens. Stuur een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08 en Schoolinkoop gaat voor jou aan de slag!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]