Collectief aanbesteden afvalverwerking

Afvalverwerking_Schoolinkoop
Collectief aanbesteden afvalverwerking

In 2018 start Schoolinkoop een nieuw collectief aanbestedingstraject om afvalverwerking voor onderwijsinstellingen in te kopen. Ditmaal zoeken wij niet alleen een partij die tegen de gunstigste voorwaarden en de beste prijzen levert, maar ook een partij die scholen kan adviseren en ondersteunen bij het scheiden van afval. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewustwording bij personeel en leerlingen.

Meedoen

Meedoen met dit traject kan op twee manieren:

1. Deelname vooraf
Bij deelname voordat de aanbesteding is gestart, wordt uw onderwijsinstelling vermeld in de aanbestedingsdocumenten. U krijgt de kans om in het voortraject mee te denken over de aanbestedingsstrategie en uw input heeft invloed op de uiteindelijke uitvraag. Hier zijn geen voor u geen kosten aan verbonden. U dient er wel rekening mee te houden dat als u deelneemt aan de aanbesteding, u een afnameverplichting heeft aan de dienstverlener waarmee een overeenkomst wordt gesloten.

2. Deelname achteraf
Bij deelname achteraf heeft u geen invloed op de aanbesteding. U heeft de mogelijkheid om tegen dezelfde voorwaarden aan te sluiten bij de overeenkomst die gesloten is naar aanleiding van de aanbesteding. Hieraan zijn voor u geen kosten verbonden.

Wilt u deelnemen aan dit initiatief van Schoolinkoop en fors gaan besparen op uw uitgaven aan afvalverwerking? Meld u dan nu aan via ons contactformulier.