Collectief voor sanitaire producten! 

aanbesteding_Schoolinkoop_sanitaire ruimtes
Collectief voor sanitaire producten! 

In 2017 is Schoolinkoop het collectief voor sanitaire producten gestart. Inmiddels loopt dit collectief een aantal jaar en wordt het tijd om de contracten te vernieuwen. Schoolinkoop gaat daarom het collectief voor sanitaire producten opnieuw aanbesteden. Met sanitaire producten bedoelen we dispensers en supplies zoals toiletrolhouders, handdrogers en zeepflacons. Deze producten worden niet alleen in sanitaire ruimtes gebruikt, maar bijvoorbeeld ook in ruimtes waar kooklessen, biologie en schei- en natuurkunde wordt gegeven. En vergeet niet de kleedkamers van de gymzalen! In deze ruimtes moet hygiëne gewaarborgd worden en is het belangrijk dat docenten en leerlingen ten alle tijden sanitaire producten tot hun beschikking hebben.

Naast het het feit dat we een leverancier zoeken die sanitaire producten voor een goede prijs kan leveren, stellen we ook strenge eisen aan de kwaliteit en service zooals het plaatsen en vullen van dispensers en het legen van damesverbandcontainers. Twijfel jij nog of je met jouw school aan wilt sluiten bij deze aanbesteding? Meld je dan aan voor één van de volgende informatiesessies:

  • Donderdag 24 februari 2022 13:00 – 15:00 uur.
  • Maandag 28 februari    2022 13:00 – 15:00 uur.

Aanmelden voor de informatiesessie kan door te klikken op deze link. Weet jij al zeker dat je mee wilt doen aan de aanbesteding of heb je vragen? Stuur dan een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of laat een bericht achter op de contacten pagina.