De collectieve aanbesteding Multifunctionele printers is gegund aan…

Printen_Onderwijs_Schoolinkoop
De collectieve aanbesteding Multifunctionele printers is gegund aan…

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veenman heeft de collectieve aanbesteding Multifunctionele Printers van Schoolinkoop gewonnen! Veenman biedt het onderwijs de juiste printoplossingen door het gebruik van Xerox apparatuur. Ook zorgt Veenman ervoor dat de printers volledig geïntegreerd worden in het netwerk van de scholen. Dit resulteert in geautomatiseerde workflows en een overzichtelijke en dataveilige documentenstroom.

Samen met de beoordelingscommissie van onze deelnemende scholen hebben wij Veenman geselecteerd op o.a. de wijze waarop Veenman zich in de scholen verdiept en onderwijsspecifieke oplossingen biedt. Ook de wijze waarop Veenman omgaat met duurzaamheid en hierin het voortouw durft te nemen, sprak de beoordelaars erg aan. Inmiddels genieten de eerste scholen al van de nieuwe apparatuur!

De printers worden door een technicus voordat de levering plaatsvindt al in het magazijn geconfigureerd. De werkzaamheden op locatie bedragen daarom slechts 15 minuten! Met het oog op de coronamaatregelen worden de bewegingen in de school hiermee tot een minimum beperkt. Veenman voert het verpakkingsmateriaal af dat op de schoollocatie gebruikt wordt bij het leveren, plaatsen en installeren van de printers. Ook zorgen zij ervoor dat dit materiaal gerecycled wordt.

Wij kijken uit naar de samenwerking met Veenman en gezamenlijk zullen we de scholen voorzien van kwalitatieve printers en ontzorgen op het gebied van contractmanagement.

Ook jouw scholen kunnen nog aansluiten bij dit collectief. Ben je benieuwd wat Veenman voor jou kan betekenen, wil je een vrijblijvende prijsberekening of meer informatie ontvangen over dit collectief? Klik dan op de link en wij helpen je graag verder.

Meer informatie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]