Digitaal onderwijs, echter blijft papier belangrijk!

Innovatieve printoplossingen - Schoolinkoop - server
Digitaal onderwijs, echter blijft papier belangrijk!

Het onderwijs van nu is niet meer te vergelijken met het onderwijs van tientallen jaren geleden. Daarnaast hebben de afgelopen drie jaar een grote impact gehad op de manier van lesgeven en de manier van werken. Dit heeft onder anderen te maken met de technologische ontwikkelingen! Zo kunnen werkstukken en opdrachten online worden ingeleverd en nagekeken, kunnen presentaties en video’s gedeeld worden op een digitaal schoolbord en kunnen documenten eenvoudig geprint en gescand worden. Ondanks deze veranderingen blijft papier belangrijk in de wereld van digitaal onderwijs!

Meer digitaal, echter ook nog veel op papier

Hoewel er tegenwoordig veel online wordt gewerkt en geleerd, is papier vooralsnog niet te missen. Denk aan het uitdelen van opdrachten op de basisschool, het inleveren van boekverslagen in het voortgezet onderwijs en het inleveren van projecten op de universiteit. Daarnaast worden er in enkele gevallen ook nog documenten schriftelijk ondertekend, gescand en opgeslagen in het schoolsysteem. Natuurlijk zijn er nog tientallen andere gevallen waarbij men tegenwoordig nog een printer en scanner gebruikt, echter probeert men het verbruik te verlagen. Dit heeft te maken met duurzaamheid en de kosten van de printer, de service, het papier en alle andere benodigdheden.

Eenvoudig printen en scannen met de printers van Veenman

In 2021 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding voor printers uitgevoerd en deze is gegund aan Veenman. Samen met Veenman biedt Schoolinkoop kwalitatieve printers en service aan voor het onderwijs in Nederland. Dus niet alleen basisscholen, maar ook het voortgezet onderwijs en de universiteiten kunnen profiteren van de gemaakte afspraken. Digitaal onderwijs, ook op papier!

Wil jij een vrijblijvende prijsberekening ontvangen om er zo achter te komen hoe jij jouw printomgeving eventueel kan verbeteren én daarnaast ook kan besparen op printers? Neem dan eenvoudig contact met ons op door de volgende gegevens via de mail naar info@dev.schoolinkoop.nl op te sturen:

  • Het aantal printers en type printers
  • Het aantal afdrukken per jaar (zwart-wit en kleur)

Deze gegevens kunnen eenvoudig worden opgevraagd bij de huidige dienstverlener.

Heb jij vragen over het printer collectief van Schoolinkoop? Wij beantwoorden graag al je vragen via het nummer +31 73 888 53 08 of via de mail info@dev.schoolinkoop.nl.