Het touchscreen schoolbord maakt elk klaslokaal toekomstbestendig

cyberbeveiligingsrisico's_Touchscreen_Schoolinkoop_interactief leren
Het touchscreen schoolbord maakt elk klaslokaal toekomstbestendig

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Veel klaslokalen zijn nog ingericht met oudere (digitale) schoolborden zoals beamers en whiteboards. Hoewel zo’n beameropstelling goedkoper is in aanschaf, maak je uiteindelijk toch meer kosten omdat je bijvoorbeeld de lamp moet vervangen. Daarnaast zorgt het touch-gedeelte regelmatig voor problemen als de beamer niet optimaal staat afgesteld. Vergeet ook niet dat dit soort oplossingen niet meer worden ontwikkeld. Treden er in de toekomst gebreken op? Dan betaal je waarschijnlijk (te) hoge reparatiekosten óf loop je het risico dat een reparatie niet meer mogelijk is. Daarom kiezen velen voor een touchscreen. 

 

De laatste ontwikkeling, touchscreens, maakt elk klaslokaal toekomstbestendig. Een touchscreen is het beste te vergelijken met een grote tablet aan de muur of op een verrijdbaar onderstel. Het scherm is gebruiksvriendelijk en makkelijk in beheer.

 

Waarom kiezen voor een touchscreen schoolbord?

  • Je kunt interactief en hybride lesgeven: het stimuleert de samenwerking tussen leerlingen en ontwikkelt het talent van individuele leerlingen
  • Touchscreens bieden een hoge beeldkwaliteit, snelle reactiesnelheid en een natuurlijke schrijfervaring
  • Het gebruik is zo intuïtief dat docenten er direct mee kunnen werken
  • Duurzaam in gebruik
  • Voor de ICT’er zijn alle schermen vanaf één plek te beheren
  • Kostenbesparend

 

Ook benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de (financiële) voordelen die de samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman BV biedt.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]