Duurzamer met het collectief voor afvalverwerking van Schoolinkoop

afvalverwerking_duurzaam_schoolinkoop
Duurzamer met het collectief voor afvalverwerking van Schoolinkoop

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Greta Thunberg, de Zweedse milieuactiviste. Het meisje dat in 2018 op 15-jarige leeftijd in haar eentje bij het nationale parlement begon met de ‘schoolstaking voor het klimaat’. Met deze staking wilde ze belangstelling wekken voor de gemaakte afspraken in het klimaatakkoord van Parijs uit 2015 die invloed hebben op de volgende generaties. Na haar tussenjaar zit Greta weer in de klas en pleit ze nog steeds voor verbeteringen van het milieu.

Ook bij Schoolinkoop willen we een steentje bijdragen. Daarom helpen we scholen met het gescheiden inzamelen, ophalen en verwerken van afval. We doen dit samen met onze leverancier Renewi die in 2019 onze collectieve aanbesteding afvalverwerking gewonnen heeft. Renewi ondersteunt niet alleen de school zelf met afvalscans en gericht advies, maar biedt ook gastlessen en lesmateriaal over duurzaamheid.

Al deze extra diensten van Renewi zijn gratis binnen ons collectief. Daarnaast betaal je bij ons geen vast bedrag voor het ophalen en verwerken van het afval, maar wordt al het afval gewogen en per kilo afgerekend. Lukt het je om het restafval beter te scheiden of te verminderen? Dan merk je dat direct op de facturen!

Zet samen met ons een stap richting een beter milieu! Ben je niet aanbestedingsplichtig voor afvalverwerking? Sluit dan aan bij ons collectief! Wel aanbestedingsplichtig? Doe dan mee aan onze aankomende aanbesteding voor afvalverwerking en schrijf je in voor één van de informatiesessies in het onderstaande aanmeldformulier of contacteer ons door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]