Nieuwe sanitaire producten, doe jij ook mee?

Nieuwe sanitaire producten, doe jij ook mee?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

In de afgelopen twee jaar hebben we gemerkt hoe belangrijk sanitaire producten zijn in huis, maar ook op scholen en werkplekken. Denk hierbij aan handdroging, hygiëneboxen, toiletpapierhouders, papierdispensers en niet te vergeten desinfectiezuilen. In 2017 heeft Schoolinkoop de collectieve Europese aanbesteding van sanitaire producten uitgevoerd en deze aanbesteding is destijds gewonnen door CWS. Nu zijn we enkele jaren verder en is het einde van dit contract in zicht.

De deelnemende scholen hebben van veel voordelen geprofiteerd, zoals lagere prijzen en kwalitatieve service. Daarnaast heeft Schoolinkoop opgetreden als contractbeheerder en ervoor gezorgd dat de afspraken uit de aanbesteding door de leverancier werden nageleefd.

Schoolinkoop gaat de sanitaire producten opnieuw aanbesteden en ook jouw school is van harte welkom! Ben jij nog geen lid van dit collectief of ben je aanbestedingsplichtig en loopt je huidige contract bijna af? Dan kun je je nog tot 15 december 2021 aanmelden.

Meer informatie nodig? Meld je dan via het onderstaande formulier aan voor één van de informatiesessies (via Microsoft Teams) waarin Schoolinkoop je meeneemt in het aanbestedingstraject en waar er meer verteld wordt over dit collectief of klik op deze link om meer te lezen over het bestaande collectief van sanitaire producten.

Heb je met de vorige collectieve aanbesteding meegedaan of ben je nog helemaal niet bekend met ons collectief? Neem dan contact op met Schoolinkoop door te bellen naar +31 73 888 53 08 of te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl en wij helpen je graag.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]