Efficiënt en effectieve inkoop van kantoorartikelen!

centrale inkoop_kantoorartikelen_Schoolinkoop
Efficiënt en effectieve inkoop van kantoorartikelen!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Geen kantoor zonder kantoorartikelen! Ondanks de snelle digitalisering kunnen we toch nog niet zonder. Heb jij standaard een voorraad in de opbergruimte of koop jij deze pas op het moment dat het weer nodig is? Dat laatste kan in sommige gevallen slecht uitpakken. Zo kunnen er meer werkuren verloren gaan omdat werknemers even snel langs de lokale winkel moeten gaan. Daarnaast kost het de administratie meer tijd om de aankopen te verwerken. Start daarom vandaag met efficiënt en effectieve inkoop van kantoorartikelen!

Vaak komt het voor dat er in of buiten de les nog kantoorartikelen nodig zijn. De leerkracht merkt dat de benodigde producten niet op voorraad liggen. Deze moeten dan last minute nog gekocht worden, dus hij fietst even snel naar de kantoorhandel om de hoek. Het bonnetje van de aankoop wordt vervolgens, net als alle andere bonnetjes, bij de administratie afgegeven zodat het aankoopbedrag teruggestort kan worden. Op zich een kleine moeite, maar tel hier alle andere bonnetjes van collega’s bij op en je zult merken dat er jaarlijks een hoop tijd en geld verloren gaat aan dit soort administratieve handelingen.

Overzicht in een oogopslag 

Maar wist je dat dit ook anders kan? Bestel namelijk al je producten bij dezelfde leverancier en krijg slechts één verzamelfactuur. Dit kost intern minder tijd en zo bespaar je ook op de kosten. Precies om deze reden heeft Schoolinkoop een collectief voor de inkoop van kantoorartikelen opgezet! Deelnemende scholen besparen daarmee alleen al op de aankoop van de kantoorartikelen ongeveer 25%! Dit is allemaal mogelijk door de goede prijs- en kwaliteitsafspraken die Schoolinkoop heeft geregeld. Dat is niet alles! Door het uitvoeren van het contractmanagement worden jij en jouw collega’s totaal ontzorgt op het gebied van het inkopen van kantoorartikelen. Dat is al een grote last minder! Wacht niet langer en leer meer over de inkoop van kantoorartikelen!

Benieuwd naar hoeveel jij kan besparen op dit gebied en wil jij dat iemand je snel komt helpen? Neem dan contact op met Schoolinkoop! Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen vrijblijvend contact met je op. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw school.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]