Koffie, niet alleen lekker maar ook gezond!

Koffie_lekker_gezond_Schoolinkoop
Koffie, niet alleen lekker maar ook gezond!

Koffie, is het nou goed of is het nou slecht voor je? Veel mensen drinken dit fantastische warme drankje iedere dag. Vaak wordt ons verteld dat het helemaal niet goed voor je is en dat je er niet te veel van moet drinken. Maar wist jij al dat koffie, zonder suiker, behoort tot de schijf van vijf? Wie had dat nou gedacht. Koffie voorziet je lichaam namelijk van vocht. Er wordt geadviseerd om zelfs twee tot vier koppen koffie per dag te drinken. Koffie is dus niet alleen lekker maar ook gezond. Snel naar de koffiemachine dus!

Let op!

Het is belangrijk om te weten dat je wel de juiste koffie drinkt. Zo zitten er in cappuccino’s, frappuccino’s en andere koffiesoorten met toevoegingen, ongezonde dingen. Volgens voedingsonderzoeker, aan de Universiteit Wageningen, Guido Camps lijkt koffie beschermend te werken tegen hart- en vaatziekten, bepaalde vormen van kanker en het resulteert in minder ontstekingen en minder vet toename in je lichaam!

Een stap in een andere wereld

Koffie is niet zomaar een drankje. Het geeft je energie en zorgt daarnaast ook nog eens voor het gezellige koffiemomentje met vrienden, familie of collega’s! Geen wonder dat er op de werkvloer zo ontzettend veel koffie gedronken wordt. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste koffie voor jou en jouw collega’s!

Koffie, lekker en gezond! Ga jij voor goede koffie en een professionele uitstraling? Laat het weten aan Schoolinkoop en Lyreco Coffee Solutions en wij bespreken graag alle mogelijkheden. Totaal vrijblijvend natuurlijk! Vul hier het contactformulier in of neem contact met ons op door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +37 888 5308.