Scholen besparen gemiddeld 10% met het afvalcollectief!

Schoolinkoop_aanbesteding_afvalverwerking
Scholen besparen gemiddeld 10% met het afvalcollectief!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Afval, zo simpel maar toch zo complex. Hoeveel afval heb je daadwerkelijk, met welke frequentie moet het afval worden opgehaald, waar moeten de containers geplaatst worden en het belangrijkste van allemaal: wat wordt er weggegooid en welke bakken worden hiervoor ingezet? Al deze zaken brengen kosten met zich mee. Begin daarom zo snel mogelijk met het verlagen van de werkdruk en begin te besparen. Scholen besparen gemiddeld 10% met het afvalcollectief van Schoolinkoop!

Al deze zaken moeten intern goed geregeld en afgestemd zijn. Iedere school doet dit natuurlijk op haar eigen manier. Een school laat de prullenbakken bijvoorbeeld legen door de schoonmakers, de ander door de conciërge en de andere school weer door iemand anders. Voor enkele scholen en besturen is het ingewikkeld om dit allemaal in kaart te brengen. Maak je geen zorgen, Schoolinkoop staat je te hulp!

Minder lasten en minder zorgen 
Sinds 2019 voorziet Schoolinkoop scholen en besturen van de inkoop van afvalverwerking. Gemiddeld besparen scholen maar liefst 10% met het afvalcollectief van Schoolinkoop! Wil je weten hoeveel jij kan besparen op dit gebied? Wacht niet langer en vraag nu een vrijblijvende prijsberekening op! Deze wordt geheel op maat gemaakt, gebaseerd op de huidige situatie en jouw wensen en eisen.

Naast de inkoop van afvalverwerking biedt Schoolinkoop ook de inkoop van andere producten en diensten aan, zoals kantoorartikelen, sanitaire producten, printers en nog veel meer! Klik hier en ontdek waarop je nog meer kan besparen! Ten slotte hoef jij je nooit meer zorgen te maken om escalatiegesprekken, want die neemt Schoolinkoop van je over. Schoolinkoop voert namelijk ook het contractmanagement uit voor alle afgesloten contracten. Ontzorgen to the limit!

Interesse in dit collectief of een van de andere collectieven? Of weet jij nog niet zeker of jouw school een goede match is met Schoolinkoop? Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]