Gratis proefaccount voor het nieuwe kantoorartikelen collectief!

Schoolinkoop collectieven - kantoorartikelen
Gratis proefaccount voor het nieuwe kantoorartikelen collectief!

Kantoorartikelen, een simpel product dat ingewikkelde vraagstukken met zich meebrengt. Wie koopt de artikelen in, hoe worden deze gefactureerd, worden ze tijdig bezorgd en hoe duurzaam is het bestelproces? Bekijk hieronder de voordelen van het nieuwe kantoorartikelen collectief en start een gratis proefaccount!

Uit de praktijk

Besturen met meerdere schoollocaties of scholen met meerdere medewerkers die inkopen doen voor de school kampen vaak met hetzelfde probleem. Knutselspullen, kantoorartikelen en andere benodigdheden worden bij meerdere leveranciers of winkels gekocht. Uiteindelijk komen alle bonnetjes binnen bij één persoon en moet deze medewerker ze opnemen in de administratie. Vaak kost dit het personeel veel tijd en moeite. Daar is echter een oplossing voor!

Veel scholen en besturen kopen namelijk kantoorartikelen bij één leverancier. Waarom is dit dan de oplossing? Via het hoofdaccount heb je een duidelijk overzicht van alle bestellingen, uitgaven en facturen op basis van locatie of het gehele bestuur. Daarnaast kunnen anderen, indien wenselijk, een eigen account krijgen waar zij zelf bestellingen mee kunnen plaatsen. Op deze manier worden de juiste producten tijdig besteld en houd je als school de regie in eigen handen. Een leverancier die dit kan garanderen is Lyreco!

Alle voordelen op een rijtje!

In 2016 heeft Schoolinkoop de aanbesteding voor kantoorartikelen uitgevoerd. Deze is destijds gegund aan Lyreco. Omdat dit contract per 01-01-2023 eindigt heeft Schoolinkoop ervoor gekozen om een nieuwe aanbesteding uit te voeren. Dit is gelukt! De winnaar van de collectieve Europese aanbesteding van 2022 is wederom Lyreco geworden!

Scholen en besturen die deel hebben genomen aan de vorige aanbesteding hebben besparingen kunnen realiseren van ongeveer 25%*. Hier komt het goede nieuws! Met het nieuwe collectief is er nog meer prijsvoordeel te behalen in combinatie met de goede kwaliteit die wij van Lyreco gewend zijn!

Dit zijn de voordelen uit het nieuwe collectief:

  • Bestellen en levering zijn geheel kosteloos**
  • Vóór 17:00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Een online portaal met de factuur- en bestelgegevens
  • Het monitoren van het verbruik d.m.v. managementrapportages
  • Een verzamelfactuur van alle bestellingen op locatieniveau en bestuursniveau
  • Vervoer in eigen beheer, waardoor er minder lege kilometers gereden worden
  • Schoolinkoop voert het contractmanagement uit

 

Wil jij meer informatie ontvangen over het kantoorartikelen collectief of wil jij direct een gratis proefaccount starten? Neem dan contact op met Schoolinkoop door op de onderstaande button te klikken!

 

 

 

*De besparing is gebaseerd op de besparing die gerealiseerd is door de huidige deelnemers die momenteel meedoen aan dit collectief. Dit zijn meer dan 500 schoollocaties.

**Er worden geen transportkosten, orderkosten, verpakkingskosten, retourkosten, etc. in rekening gebracht.