De inkooppartner voor in het onderwijs!

inkooppartner_onderwijs-schoolinkoop-collectief-aanbestedingen
De inkooppartner voor in het onderwijs!

Schoolinkoop, jouw inkooppartner op het gebied van facilitaire producten en diensten voor het onderwijs. Ben jij aanbestedingsplichtig, dan voeren wij de aanbesteding voor je uit! Niet aanbestedingsplichtig? Maak je geen zorgen want ook jouw school kan deelnemen aan de collectieven van Schoolinkoop. Denk aan kantoorartikelen, afvalverwerking, digitale schoolborden, sanitaire producten en nog veel meer. Nieuwsgierig? Ontvang een vrijblijvende prijsberekening op maat en start met vergelijken!

Ook jouw school kan gebruik maken van de diensten van Schoolinkoop. Niet alleen voeren wij de aanbestedingen uit en sluiten wij nieuwe contracten voor scholen, maar we verrichten ook het contractmanagement. Denk hierbij aan:

  • Het ondersteunen bij strategische en tactische besluitvorming omtrent inkoop
  • het bewaken van de naleving van de afspraken in het contract
  • het behandelen van klachten, wensen, informatieverzoeken en storingen
  • het houden van (escalatie)gesprekken met de leveranciers
  • het op de hoogte houden van de school over openstaande zaken

Kortom: Schoolinkoop streeft naar totale ontzorging en een goede prijs- en kwaliteitverhouding van de ingekochte producten en diensten. Zo kan het personeel op de scholen zich focussen op wat werkelijk belangrijk is, namelijk het geven van kwalitatief onderwijs!

Hier zijn alle collectieven te vinden en op deze pagina vind je meer informatie over digitale webinars en informatiesessies. Ben jij geïnteresseerd in een of meerdere collectieven van Schoolinkoop? Vul dan het onderstaande formulier in, stuur een mail naar info@dev.schoolinkoop.nl of bel naar +31 73 888 53 08. Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen Schoolinkoop? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief door jouw gegevens achter te laten op de website!