Schoonmaak goed geregeld met Schoolinkoop!

Schoonmaak_ Schoolinkoop
Schoonmaak goed geregeld met Schoolinkoop!

Schoonmaak, een belangrijke factor op school: elke dag in een schoon en fris lokaal staan en de leerlingen met open armen kunnen verwelkomen. Dat is echter niet altijd zo vanzelfsprekend! Schoonmaak is een vak apart en daar zijn specialisten en goede afspraken voor nodig.

Schoonmaak op maat

Iedere onderwijsinstelling heeft zo haar eigen lijst van eisen en wensen wat betreft de schoonmaak. Denk niet alleen aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook aan het vloeronderhoud, de dieptereinigingen en de glasbewassing. Toch zijn er enkele zaken waar iedere school het over eens is: dat de schoonmaak goed uitgevoerd moet worden met een vaste frequentie. De begrippen ‘goed’ en ‘schoon’ worden echter door iedereen anders beschreven. Met die reden heeft Schoolinkoop in de Europese aanbesteding voor schoonmaak de lijst ‘definitie van een schone school’ opgenomen om ervoor te zorgen dat de inschrijvende dienstverleners voldoen aan deze specifieke eisen.

Gunning van de schoonmaak aanbesteding!

Na een aanbestedingstraject van enkele maanden is het dan eindelijk zover! De Europese aanbesteding voor schoonmaak is door Schoolinkoop afgerond en gegund aan CSU! CSU is actief bij 260 onderwijsopdrachtgevers op meer dan 1300 locaties. Denk hierbij aan basisscholen, het voortgezet onderwijs, het mbo, het hbo en de universiteit. Bij CSU is er dus ruimte voor iedere onderwijsinstelling!

De voordelen van collectieve inkoop

Collectieve inkoop, wat zijn daar nu eigenlijk de voordelen van? Naast uitstekende condities en scherpe prijzen zijn de volgende zaken te realiseren:

  • Verhoging van het gebruik van duurzame producten;
  • Verlaging van de administratieve lasten;
  • Ontzorgen van de backoffice
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling
  • Kwalitatief hoogwaardige producten en dienstverlening

Daarnaast voert Schoolinkoop ook het contractmanagement uit voor de deelnemende scholen. Denk hierbij aan het monitoren van leveranciersprestaties, het bewaken van de naleving van de afspraken in het contract, het behandelen van klachten en andere meldingen en nog meer!

Schoolinkoop

Ben jij benieuwd of jouw school of bestuur zich ook kan aansluiten aan dit collectieve contract voor schoonmaak? Neem dan contact op met Tim Louwers door te bellen naar +31 6 28 54 74 75, door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door het onderstaande formulier in te vullen.