De nieuwe aanbesteding voor sanitaire producten!

Schoolinkoop_sanitaire producten aanbesteding_onderwijs
De nieuwe aanbesteding voor sanitaire producten!

Het gaat binnenkort dan echt beginnen, de nieuwe collectieve Europese aanbesteding van Schoolinkoop! Ben jij aanbestedingsplichtig of wil jij profiteren van de voordelen van een collectief? Dit is je kans, meld je vóór 31 december 2022 aan voor de aanbesteding voor sanitaire producten!

Europese aanbesteding

In 2017 hebben meerdere schoolbesturen deelgenomen aan de collectieve Europese aanbesteding voor sanitaire producten van Schoolinkoop. Destijds is CWS verkozen tot de inschrijver met de beste prijs- en kwaliteitsafspraken. Daarnaast hebben ook andere scholen zich in de afgelopen jaren aangesloten aan dit collectief.

Omdat het collectieve contract eind 2023 afloopt, start Schoolinkoop weer een nieuwe collectieve aanbesteding. Zo zorgt Schoolinkoop ervoor dat niet alleen de scholen die deelnamen aan het vorige collectief, maar ook nieuwe scholen een verbeterslag in zowel prijs- als kwaliteitsafspraken kunnen maken middels gezamenlijke inkoop.

Voordelen van collectieve inkoop

Dit zijn de voordelen waar ook scholen van een kleinere omvang van kunnen profiteren:

  • Kosteloze deelname voor scholen in Nederland;
  • Sterke inkooppositie door krachtenbundeling;
  • Inkopen van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten;
  • Verhoging van het gebruik van duurzame producten;
  • Verlaging van de administratieve lasten;
  • Ontzorgen van de backoffice.
Aanmelden

Wil jij meer weten over het aanbestedingsproces of de voordelen die jij als individuele school of als bestuur kan genereren uit dit collectief? Doe dan mee aan de digitale informatiesessie van Schoolinkoop! Aanmelden voor de informatiesessie kan op deze pagina. Schoolinkoop contacteren kan ook door het onderstaande formulier in te vullen.