Dit zijn de leukste activiteiten voor tijdens de winter!

Schoolreisjes_activiteiten_Schoolinkoop_Winter
Dit zijn de leukste activiteiten voor tijdens de winter!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wil jij de aankomende maanden nog iets organiseren voor de leerlingen van jouw school? Vaak wordt er gedacht dat de koude wintermaanden geen geschikte periode zijn voor leuke activiteiten. Dat klopt echter niet. Er zijn tal van leuke activiteiten voor in de wintermaanden. Dit zijn uitjes en activiteiten waar niet alleen de leerlingen van gaan springen, maar ook de begeleiders. Zie hieronder de leukste activiteiten voor de winterperiode:

Top schoolreisjes voor in de winter

– Kerstmarkt in Keulen – Schaatsen
– Alpincenter Bottrop – Musea
– Winterberg – Theater
– Skihalle Neus – Winter Efteling
– SnowWorld – Disneyland Parijs

 

Om helemaal in de kerststemming te komen kunnen scholen genieten van de vele kerstmarkten in Duitsland, België en zelfs in ons eigen land. Zo zijn kerstmarkten in Keulen en Düsseldorf de populairsten van Europa. Toch opzoek naar een indoor activiteit? Scheur dan met je ski’s of je snowboard van de piste bij het Alpincenter in Bottrop, de Skihalle in Neus of de vele SnowWorlds in Nederland.

Outdoor is er ook genoeg te doen! Denk aan een dagje Winterberg of het beleven van magische momenten tijdens de winter Efteling of in Disneyland Parijs!

Duurzaam en goed geregeld

Iedere school heeft er mee te maken, duurzaamheidsdoelstellingen. Dit is de reden waarom het belangrijk is om te zoeken naar een touringcar uit de omgeving. Zo zorgen scholen ervoor dat er zo min mogelijk lege kilometers gereden worden. Daarnaast is het belangrijk dat een busvervoerder met je meedenkt en helpt bij het organiseren van jouw reis. Denk aan tickets, de beste start- en eindtijd, bestemmingen en nog veel meer! Zij verzorgen niet alleen de rit, maar kunnen ook alles van A tot Z voor je regelen.

Betuwe Express, Gebo Tours en JoJo Tours

Naast de busreis moeten scholen ook voorzien zijn van kwalitatieve service en afspraken. Dit is binnen het busvervoer collectief van Schoolinkoop goed voor je geregeld. Daarom is het van belang om een vrijblijvende prijsvergelijking op te vragen. Zo weet je waar jij aan toe bent! Doe dit door je gegevens achter te laten in het onderstaande formulier, door te mailen naar info@dev.schoolinkoop.nl of door te bellen naar +31 73 888 53 08.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]