Slimmer en makkelijker werken met innovatieve printertoepassingen

Veenman Secure ID App - schoolinkoop - printers
Slimmer en makkelijker werken met innovatieve printertoepassingen

Onze partner Veenman ervaart dagelijks met hoeveel passie werknemers in het onderwijs hun kerntaken uitvoeren en hecht dan ook veel waarde aan het gebruiksgemak van haar multifunctionele printers. Leerkrachten willen zo snel en simpel mogelijk de printer bedienen. Zonder gedoe. Immers; de lessen gaan gewoon door en de leerlingen zitten te wachten. Veel scholen werken al slimmer en makkelijker dankzij innovatieve printertoepassingen op een Xerox printer. Maar hoe dan? Onderstaand een aantal toepassingen nader belicht.

3 voordelen om slimmer en makkelijker te werken met de Xerox printers van Veenman
1. Follow-me printing

Veel van de oplossingen van Veenman zijn verbonden met een centrale cloudoplossing. Spannend? Wij vinden van niet. Het biedt gebruikers, beheerders en managers juist grote voordelen. Voor de gebruikers is er het voordeel dat ze na inloggen met hun code gebruik kunnen maken van alle printers binnen de school. Ideaal als je moet invallen of vergaderen op een andere school. Of dat, als de printer op je eigen school in storing staat, je gewoon je printopdrachten kan vrijgeven op een andere printer binnen de school of op een dependance. En hoe ideaal is het als je thuis je lessen voor de volgende schooldag kunt voorbereiden en je de printopdrachten alvast verstuurt. De volgende ochtend hoef je deze alleen maar vrij te geven op school en je lesdag kan beginnen!

2. Slimme apps op je printer

Met de inzet van slimme cloud apps op de multifunctionele Xerox printer werk je met hetzelfde gemak en dezelfde snelheid als op een smartphone. Zo biedt Veenman apps aan om eenvoudig en snel documenten te scannen en te converteren naar Google Drive, OneDrive, SharePoint Online of naar één van jouw eigen schoolapplicaties. Met de unieke Veenman Support App is iedere leerkracht en/of leerling in staat direct én ter plekke zijn serviceverzoek simpel en snel te melden via het touchscreen van de printer.

3. Tablet display & One-Touch app

Printers_Veenman_Schoolinkoop

Kenmerkend voor de Xerox printers is het grote bedieningspaneel in de vorm van een tablet. De touchscreen wordt bediend met de bekende veeg-, tik- en knijpbewegingen voor scrollen en zoomen zoals gebruikers gewend zijn op hun smartphones en tablets. Vanuit elk scherm is de gebruiker met één druk op de homeknop terug in dit startscherm. De printers van Xerox hebben ook de intelligentie om veel voorkomende taken in een separate app op het display te plaatsen. Door middel van één druk op de knop wordt bijvoorbeeld jouw document zoals een werkboekje geprint. Hiervoor hoef je geen lastige menu’s te doorlopen of moeilijke instellingen toe te passen. Veenman maakt voor jou bij installatie een one-touch app op het startscherm.

Ook benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en laat je informeren over de mogelijkheden en besparingen die je kunt realiseren door de goede samenwerking tussen Schoolinkoop en Veenman.