Innovatieve printoplossingen voor het Onderwijs: Efficiëntie, Kostenbesparing en Duurzaamheid

Innovatieve printoplossingen - Schoolinkoop - server
Innovatieve printoplossingen voor het Onderwijs: Efficiëntie, Kostenbesparing en Duurzaamheid

Printers spelen een essentiële rol bij het leveren van hoogwaardig lesmateriaal en het beheren van administratieve taken. Veenman begrijpt de specifieke behoeften van scholen. In samenwerking met Schoolinkoop bieden zij een breed scala aan innovatieve printoplossingen die de efficiëntie, kostenbesparing en duurzaamheid in het onderwijs bevorderen.

Managed Print Services (MPS)

Veenman’s Managed Print Services biedt scholen een geïntegreerde benadering van printbeheer. MPS helpt scholen om efficiënter te werken door middel van geautomatiseerde workflows, gecentraliseerd beheer van printapparatuur en proactief onderhoud. Hierdoor kunnen scholen kosten besparen, de productiviteit verhogen en de impact op het milieu verminderen door verstandig gebruik van resources.

Printers en multifunctionele systemen

Veenman biedt een breed scala aan printers en multifunctionele systemen die zijn afgestemd op de behoeften van scholen. Deze apparaten combineren printen, scannen en kopiëren in één handige oplossing. Hierdoor wordt de efficiëntie verhoogd en de ruimtebehoefte wordt verminderd. Met functies zoals draadloze connectiviteit en cloudintegratie kunnen leerlingen en docenten eenvoudig printopdrachten verzenden en ontvangen vanaf hun apparaten, wat resulteert in naadloze en flexibele printervaringen.

Documentbeheer en workflowautomatisering

Ten slotte biedt Veenman oplossingen voor documentbeheer en workflowautomatisering die de administratieve taken van scholen vereenvoudigen. Met geavanceerde software kunnen documenten efficiënt worden gescand, georganiseerd, gearchiveerd en doorzocht. Daarnaast maakt workflowautomatisering het mogelijk om routinetaken te stroomlijnen en documenten automatisch te distribueren naar de juiste personen, waardoor de productiviteit toeneemt en de kans op fouten afneemt.

Duurzaam printen

Veenman, in samenwerking met Schoolinkoop, hecht veel waarde aan duurzaamheid en biedt printoplossingen die bijdragen aan een groenere leeromgeving. Door het implementeren van energiezuinige printers, dubbelzijdig printen te stimuleren en het verminderen van onnodig papierverbruik, helpt Veenman en Schoolinkoop scholen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en kosten te besparen op zowel papier als energie.

Scholen die geïnteresseerd zijn in de bovenstaande printoplossingen en die de voordelen van het collectief voor printers van Schoolinkoop willen ervaren, kunnen contact opnemen met Schoolinkoop voor meer informatie en een prijsberekening op maat.