Heeft u zich al ingeschreven voor de aanbesteding sanitaire producten?

Heeft u zich al ingeschreven voor de aanbesteding sanitaire producten?

Neem nu deel aan de collectieve aanbesteding sanitaire producten!

Er hebben zich al een groot aantal schoolbesturen ingeschreven voor de collectieve aanbesteding sanitaire producten. Dat is goed nieuws! De prijzen en voorwaarde worden daardoor interessanter voor de deelnemende schoolbesturen.

Door de begeleiding en uitgebreide aanbestedingskennis van Schoolinkoop, gecombineerd met de gedeelde kennis en ervaring van meerdere scholen, is het traject verzekerd van een aanbesteding met hoge kwaliteit. Hierbij wordt gewerkt volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen. Door deelname aan deze collectieve Europese aanbesteding verzekert u zich van een rechtmatige aanbesteding van uw sanitaire producten, waarna u voor al uw benodigdheden op het gebied van sanitaire producten eenvoudig terecht kunt bij één leverancier.

Assortiment sanitaire producenten:

  • Dispensers zoals toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers.
  • Supplies zoals: zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier.
  • Overige producten bestaat uit o.a.: toiletborstels en hygiëneboxen.

Uw voordeel

Door deel te nemen aan het collectief kunnen scholen hun krachten bundelen, daarmee kunnen zij een sterke inkooppositie in de markt verkrijgen. Door collectief in te kopen zijn grotere kortingen en scherpere prijzen te realiseren op kwalitatief goede producten. Dit kan leiden tot een fors financieel voordeel in vergelijking met wat u nu betaalt voor sanitaire producten!

Minstens zo belangrijk is dat de verborgen administratieve kosten en logistieke lasten zo goed als verdwijnen, doordat er goede afspraken worden gemaakt met de leverancier. Er wordt hierbij altijd gewerkt vanuit een basis van solide afspraken over de kwaliteit van de diensten en de leveringen en u ontvangt één verzamelfactuur voor al uw sanitaire producten.

U bespaart tevens veel tijd doordat Schoolinkoop de aanbesteding begeleidt en het contractmanagement uitvoert. Al met al brengt dit de volgende voordelen met zich mee:

  • Kosten- en tijdsbesparing;
  • Eenvoud;
  • Hoge kwaliteit van producten en dienstverlening.
 Inschrijven