U kunt nu ook voor sanitaire producten terecht bij Schoolinkoop

U kunt nu ook voor sanitaire producten terecht bij Schoolinkoop

Collectieve aanbesteding sanitaire producten

Schoolinkoop gaat in samenwerking met de profielorganisaties Verus, VBS, VGS, LVGS, ISBO en VOS/ABB, via een collectief aanbestedingstraject, de inkoop van sanitaire producten verzorgen voor leden van de profielorganisaties.

Door de begeleiding en uitgebreide aanbestedingskennis van Schoolinkoop, gecombineerd met de gedeelde kennis en ervaring van meerdere scholen, is het traject verzekerd van een aanbesteding met hoge kwaliteit. Hierbij wordt gewerkt volgens de Europese aanbestedingsrichtlijnen. Door deelname aan deze collectieve Europese aanbesteding verzekert u zich van een rechtmatige aanbesteding van uw sanitaire producten, waarna u voor al uw benodigdheden op het gebied van sanitaire producten eenvoudig terecht kunt bij één leverancier.

Assortiment sanitaire producenten:

  • Dispensers zoals toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers.
  • Supplies zoals: zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier.
  • Overige producten bestaat uit o.a.: toiletborstels, hygiëneboxen en droogloopmatten.

Uw voordeel

Door deel te nemen aan het collectief kunnen scholen hun krachten bundelen en daarmee een sterke inkooppositie in de markt verkrijgen. Door collectief in te kopen zijn grotere kortingen en scherpere prijzen te realiseren op kwalitatief goede producten. Dit kan leiden tot een fors financieel voordeel in vergelijking met wat u nu betaalt voor sanitaire producten!

Minstens zo belangrijk is dat de verborgen administratieve kosten en logistieke lasten zo goed als verdwijnen, doordat er goede afspraken worden gemaakt met de leverancier. Er wordt hierbij altijd gewerkt vanuit een basis van solide afspraken over de kwaliteit van de diensten en de leveringen en u ontvangt één verzamelfactuur voor al uw sanitaire producten.

U bespaart tevens veel tijd doordat Schoolinkoop de aanbesteding begeleidt en het contractmanagement uitvoert. Kortom komen uw voordelen op het volgende neer:

  • Kosten- en tijdsbesparing;
  • Eenvoud;
  • Hoge kwaliteit van producten en dienstverlening.
 Inschrijven